Noutati :

Ce conditii trebuie sa indeplineasca toti candidatii ALDE in Timis si cand isi anunta intrarea in cursa electorala?

16 ianuarie, 2016 - 10:47 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. ALDE a stabilit mai multe conditii pentru cei care doresc sa candideze la alegerile locale din acest an. Este vorba de unele cerinte care corespund noului curent electoral.

Senatorul Petru Ehegartner, presedintele ALDE Timis, spune ca se doreste promovarea tinerilor si a oamenilor care nu au probleme de natura penala drept candidati.

Dorim sa avem candidati mai multi tineri care doresc sa se implice si au sustinere in comunitatile din care provin, oameni care raspund actualelor cerinte ale noului curent electoral. Luni vom avea o sedinta de Birou Politic in care se vor lua decizii pentru inceputul campaniei electorale”, a declarat Petru Ehegartner.

In ceea ce priveste o data exacta la care se vor face publice listele cu cei care vor intra in batalia electorala la alegerile locale, aceasta va fi stabilita pentru inceputul lunii martie.

Nu s-a decis in Biroul Politic. Incercam ca luni sa fixam data de 1 martie sa exista o prima faza a listelor. Liste provizorii putem sa dam si noi peste doua saptamani, dar listele definitive inca nu”, a mai spus senatorul.

Intre timp, Patru Ehegartner a recunoscut ca sunt discutii cu membri ai altor partide, pentru a adera la ALDE, insa acestia vor fi primiti doar in cazul in care corespund cerintelor ALDE, una dintre cele mai importante fiind aceea de a nu avea probleme de natura penala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Vrajeala ieftina. Cine va face selectia , ca nu vad decat neant, alegeti neamuri si alte avantaje pentru voi. Ati infintat partidul OK lasati pe altii sa il conduca