Noutati :

Ce avere au Dominic Fritz, Ruben Latcau si Cosmin Tabara? Primarul Timisoarei e actionar la Netflix si Samsung. Unul dintre viceprimari are aproape totul pe numele sotiei, celalalt imparte totul cu sotia

23 ianuarie, 2021 - 09:28 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
8

TIMISOARA. La aproape 4 luni de cand unii dintre ei au fost investiti in functii, toti cei aflati la varful conducerii Primariei Timisoara si-au publicat pe site-ul municipalitatii si declaratiile de avere.

CITESTE SI: Dupa o saptamana de vaccinare pentru populatie, primarul Dominic Fritz vrea sa stie cum se aloca dozele pentru Timisoara: Suntem gata, in cateva zile, sa punem la dispozitie toate cele 11 centre de vaccinare ce ne-au fost alocate, dar nu vrem sa fie spatii de muzeu 

Primarul Dominic Fritz si viceprimarii Ruben Latcau si Cosmin Tabara si-au pus la vedere proprietatile, banii din conturi si datoriile.

Primarul USR PLUS Dominic Fritz are un apartament de 63 de metri patrati in Timisoara, dar si terenul aferent de 50 mp, ambele achizitionate in anul 2015. Are, de asemenea, mai multe conturi deschise la banci, din Germania si din Romania, in care a strans aproximativ 19.000 de euro si 1.000 de lei.

De asemenea, primarul Fritz este actionar la mai multe companii, printre care NetFlix, Samsung, Siemens sau Telekom. In total, valoarea actiunilor detinute la cele 11 firme se ridica la aproape 33.000 de euro.

Dominic Fritz are insa si datorii. In declaratia de avere a precizat ca are trei imprumuturi facute in anul 2020 si scadente in 2021, toate luate pentru campania electorala, si care insumeaza 87.000 de lei.

In 2019, intre ianuarie si septembrie, primarul Dominic Fritz a castigat 41.705 euro, pe cand lucra in administratia prezindentiala din Germania. De asemenea, acesta a obtinut aproape 9.000 de lei din inchirierea apartamentului.

Viceprimarul USR PLUS Ruben Latcau este cel mai sarac dintre conducatorii primariei. Tot ce apare in declaratia lui de avere este pe numele sotiei. Mai exact, este vorba de doua apartamente, unul cumparat in 2015 si unul primit prin donatie in 2010 de sotia sa, dar si de un Mercedes Benz din 2019, cumparat tot de sotie.

Viceprimarul are un depozit deschis anul trecut, de 21.000 de euro. Acesta a castigat, in anul 2019, ca angajat al Continental Automotive, 97.000 de lei, in timp ce sotia sa a adus acasa 34.000 de lei, salarii de la cele doua firme la care este angajata. De asemenea, sotia lui viceprimarului Latcau a obtinut premii si o bursa, in valoare de peste 16.000 de lei.

Viceprimarul PNL Cosmin Tabara detine 5 terenuri intravilane si un garaj, are in Timisoara un teren de 723 mp, in Dumbravita un teren de 736 mp si 3 terenuri la Rau de Mori, in judetul Hunedoara, insumand 3176 mp. Garajul are 18 mp și se afla in Timisoara, pe Calea Aradului. Toate acestea sunt obtinute cu ani in urma si sunt detinute impreuna cu sotia, fosta glorie a gimnasticii mondiale Simona Amanar.

Tabara are o casa in Timisoara, din 2002, si 2 apartamente, unul in Timisoara si unul in Constanta, dar si o casa de vacanta la Rau de Mori, in judetul Hunedoara, de 200 mp, tot impreuna cu sotia.

Viceprimarul Timisoarei, Cosmin Tabara, are o Toyota Corola din 2018, un Ford Ka din 2000 – donatie din partea Comitetului Olimpic Roman pentru sotie, un Renault Megane din 2000, o autoutilitara Toyota din 2011 și o remorcă auto, dar si o motocicleta.

Familia lui Cosmin Tanara are ceasuri si bijuterii de aproximativ 6.000 de euro si arme de vanatoare de 7.100 euro, dobandite de-a lungul a 8 ani.

In banci, familia Tabara are 12 conturi care insumeaza aproape 300.000 de lei incluzand conturi curente, depozite, fonduri de investitii si renta viagera a sotiei in calitate de medaliata olimpica. De asemenea, in conturi familia mai are aproape 40.000 de euro.

Cosmin Tabara a contractat si un credit in 2008, care este scadent in 2031, in valoare de 96.000 de euro.

La capitolul Venituri, viceprimarul a trecut suma de 8.648 de lei, remuneratie inca restanta ca asistent universitar la Universitatea de Stiinte Agricole din Timisoara, si 48.000 de lei din servicii juridice la Cabinetul individual de avocatura. Sotia, Simona Amanar Tabara, a adus in casa 52.505 lei din activitatea de lector la Universitatea de Vest si alti 200.400 lei de la Ministerul Tineretului si Sportului ca sportiv medaliat olimpic. Sunt mentionate in declaratia de avere si alocatiile celor 3 copii, in valoare totala de 4.806 lei.

Si consilierii locali din Timisoara si-au depus declaratiile de avere, care pot fi consultate AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 8comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Averea vii in ceruri la goD!
  Pa planet DECAT stăruința in dreapta (L?) credința
  Si speranta CA, poate!, scăpați de ghiavol de platiti bine indulgente & multa milostenie ! Virgula, as always, din partea casei !- care nu pierde niciodată ? Hm hm hm ..!

 2. E 🙂

 3. AICI POLI FOREVER !!!.
  a state of (D?) mind

 4. Axel esti la fel de coerent ca un proiect sifonat prin PDL.

 5. Ar fi interesantă și o trecere în revistă a averilor și a modului în care au fost dobândite, a consilierilor USR, unii cu o avere care-l eclipsează de departe chiar și pe Președintele Iohanis.

  • Președintele Iohannis a ocupat toată viața doar funcții la stat, bine plătite dar care nu se pot compara cu veniturile obținute din antreprenoriat.

 6. Tare prosti ne cred cei trei muschiuleti din poza,ei uita in ce țara au domiciliul ca daca ar fi sa fie luați la puricat bat palma ca dam si de milioane de € .

 7. 3 gaozari astia si-o trag la Ms-Dos