Noutati :

Ce ai de facut daca iti este refuzat un serviciu medical in spitalele din Timis. Anuntul CJAS la Timisoara

21 decembrie, 2018 - 01:23 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis a alocat anul acesta cu 46 de milioane de lei mai mult unitatilor sanitare cu paturi din judet.

CITESTE SI: Atentie! Ce sa nu postezi pe Facebook, de sarbatori. Anuntul politistilor la Timisoara 

Astfel, daca in anul 2017, bugetul alocat celor 19 spitale aflate in relatie contractuala cu CJAS Timis a fost de aproximativ 386 milioane de lei, in 2018, pentru aceleasi unitati sanitare, bugetul este de 483 milioane de lei.

Spitalele cu cele mai mari bugete, sunt unitatile sanitare cu adresabilitate foarte mare. Ma refer aici la Spitalul Judetean Timisoara al carui buget a crescut de la 113 milioane in 2017, la 134 milioane de lei in acest an, Spitalul Municipal Timisoara al carui buget a crescut cu cinci milioane de lei, de la aproximativ 84 de milioane de lei in 2017, la 90 de milioane in 2018. Tot pentru a veni in sprijinul asiguratilor nostri, fonduri mari am alocat si spitalelor din judet: Spitalului din Lugoj i-a fost alocat in 2018 un buget de 15 milioane de lei , celui din Gataia peste 15 milioane de lei si aproximativ aceeasi suma si spitalului din Jebel”, a declarat directorul CJAS Timis Victor Dumitrascu.

Avand in vedere bugetul acestor unitati sanitare, reprezentantii CJAS Timis spun ca nu exista niciun motiv pentru care unui asigurat sa-i fie refuzat accesul la servicii medicale.

Oricine intimpina dificultati in obtinerea serviciilor medicale de care are nevoie in cadrul spitalelor e rugat  sa sesizeze Casa de Asigurari de Sanatate TimisInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...