Noutati :

CCIAT organizează din nou cursuri de inspector/referent Resurse Umane. Cand va puteti inscrie

8 septembrie, 2017 - 02:15 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează o nouă serie a cursului de INSPECTOR / REFERENT RESURSE UMANE (Cod COR 333304), care se va desfășura în perioada 18 septembrie – 6 octombrie 2017 (de luni până vineri, între orele 17.00-20.00), la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Cursul este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări iar certificatele obţinute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Structura cursului este următoarea:
– Contractul individual de muncă
– Vechimea în muncă
– Contractul colectiv de muncă
– Jurisdicţia muncii
– Răspunderea salariaților
– Salarizarea. Permisul de muncă
– Formarea profesională
– Asigurările sociale de stat
– Noțiuni de organizare și legislația muncii
– Inițiere în căutarea unui loc de muncă
– Modul de desfășurare a activității ca întreprinzător particular
– Șomajul
– Aplicații în Programul REVISAL
– Examen

NOU!!!!
În cadrul cursului de Inspector Resurse Umane, se va desfășura și un modul de instruire în aplicația REVISAL, în urma căruia se obține și un CERTIFICAT DE PARTICIPARE.- Prezentare legislație, respectiv H.G. 500/2011 actualizată, OMMEPS 1918/2011;- Aplicații practice în RGES cu utilizarea calculatorului.
Pentru modulul de instruire REVISAL, fiecare participant va avea acces individual la un laptop.
Lectori: Lucica Zirbau, Dan Cojocaru, Robert Hotean
Preț: 1000 RON, achitabil în două rate.

Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere, conform Ghidului Serviciilor.  Se acordă 20% reducere pentru persoanele care au urmat un curs în ultimele 6 luni la CCIAT;Se acordă 20% reducere pentru șomeri (în baza adeverinței de șomaj).
Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvire.

***
Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, tel. 0720444121, e-mail: [email protected], Tania Avramov – manager DFPP.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...