Noutati :

CCIAT lanseaza un curs gratuit de competente antreprenoriale pentru persoanele defavorizate

27 iulie, 2015 - 02:58 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: ECONOMIC
0

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener coordonator al Proiectului ”CASE – Competente Antreprenoriale Sociale”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, anunta inceperea Cursului de competente antreprenoriale, in perioada 10 – 21 august 2015, la Centrul Regional de Afaceri al al CCIAT din Timisoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.
cciat proiect (2)
Se pot inscrie persoane din grupurile vulnerabile din mediul urban si rural din Regiunea Vest: familii cu mai mult de 2 copii, familii monoparentale, femei in situatii de risc, persoane care au parasit timpuriu scoala, persoane care locuiesc in comunitati izolate, persoane care traiesc din venitul minim garantat, persoane cu dizabilitati, persoane de etnie roma  – in urma participarii la actiunile gratuite de consiliere.

Este un curs de initiere pentru cei care doresc sa infiinteze o afacere pe cont propriu iar temele abordate vizeaza: conceptul de management, planificarea si conducerea afacerii (plan de afaceri, structura planului de afaceri), organizarea activitatii (resurse, strategii de dezvoltare, riscurile afacerii, strategia de marketing), comunicarea in cadrul firmei si relatiile cu partenerii, surse de finantare, managementul resurselor umane.

Cursurile sunt acreditate de A.N.C. – Autoritatea Nationala pentru Calificari iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

in cadrul proiectului, CCIAT a lansat in cursul lunii iulie a.c. un ciclu de cursuri gratuite de formare profesionala adresate persoanelor expuse riscului de excluziune sociala, in scopul integrarii sau reintegrarii acestora pe piata muncii. Cursul competente antreprenoriale va fi urmat de cursul manager de inovare (7-18 septembrie 2015) si de cursul de competente IT (14-24 septembrie 2015).

Reamintim ca proiectul are ca obiectiv general imbunatatirea accesului persoanelor din grupurile vulnerabile la piata muncii din Regiunile Vest si Sud-Est si este derulat de CCIAT in parteneriat cu S.C. GAPA SRL, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea – parteneri nationali si Associazione Gruppo Euroconsult Italia – partener transnational.

Persoanele interesate sa participe la aceste cursuri sunt invitate la sediul CCIAT din Piata Victoriei nr.3, etaj 1, cam. 12 sau pot obtine informatii la tel. 0721784445, Catalina CULDA – consilier orientare privind cariera.
Termen de inscriere: 31 iulie 2015, in limita celor 15 locuri disponibile / curs.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...