Noutati :

CCIAT lanseaza o noua serie a cursului acreditat de arhivar

2 noiembrie, 2018 - 09:14 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Directia Formare si Perfectionare Profesionala a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in perioada 5 noiembrie – 3 decembrie 2018, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, o noua serie a cursului de ARHIVAR (Cod COR: 441501).

Conform Art. 31 din Legea Arhivelor Nationale nr.16/1996, fiecare organizatie publica sau privata are obligatia sa isi organizeze un compartiment de arhiva, administrat de personal calificat.

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Diplomele se elibereaza in maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.

Programul de formare se adreseaza persoanelor (minim studii medii) care fie ocupa functia de arhivar sau indeplinesc atributii pe linie de arhiva la nivelul unei organizatii si doresc sa-si actualizeze cunostintele si/sau sa-si perfectioneze pregatirea profesionala, fie persoanelor care doresc sa-si dezvolte competente in acest sens, sub indrumarea formatorilor in domeniu.

Programul de formare este proiectat sa satisfaca atât cerintele institutionale de formare continua si dezvoltare de competente cât si nevoile individuale de pregatire in domeniu, in concordanta cu legislatia si standardele in vigoare.

Competente dobândite la finalizarea cursului:
– Redactarea nomenclatorului arhivistic;
– Gestionarea fondului documentar;
– Prelucrarea documentelor;
– Utilizarea informatiilor din documente;
– Consevarea arhivei in depozit.

Program de desfasurare: de luni pana vineri intre orele 16 si 21; 2 saptamâni teorie + 2 saptamâni practica, cu realizarea unei lucrari sub indrumarea lectorului.

Lector: Adriana MUNTEAN.
Taxa de participare: 1000 lei / pers.
Membri CCIA Timis beneficiaza de o reducere de 10%, conform Ghidului Serviciilor.

***
Informatii suplimentare si inscrieri la Directia Formare si Perfectionare Profesionala a CCIAT – Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam.110, tel. 0256-219173, 0256-294922, e-mail: [email protected], Tania Avramov – Manager DFP.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...