CCIAT cauta in continuare solutii pentru rezolvarea problemei crizei fortei de munca, in Timis. Un nou eveniment dedicat companiilor

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis continua si anul acesta preocuparile referitoare la gasirea de solutii viabile la criza acuta de personal calificat cu care se confrunta piaţa muncii din judetul Timis.

Inca din 2016, CCIAT a organizat o serie de evenimente destinate atragerii in judet de forta de munca din alte zone ale Romaniei, inclusiv din tari non-UE.

In acest context, CCIA Timis organizeaza in ziua de luni, 4 martie, ora 11.00, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ta Victoriei nr. 3, un „Eveniment de prezentare a serviciilor firmei de recrutare de forţa de munca din Asia de Sud-Est – WORLD WIDE WORK COMPANY„.

World Wide Work Company este o firma specializata in recrutarea de forţa de munca din Asia de Sud-Est care ofera solutii noi si complete privind importul de forta de munca din Vietnam si Sri Lanka.

World Wide Work Company poate asigura categorii de muncitori din diverse domenii, printre care:

– construcţii (zidar, tencuitor, zugrav, instalator, sudor, dulgher, electrician, maistru, fierar betonist, lucrator in construcţii);
– hotelier şi ospitalitate (recepţioner, ospatar, personal curaţenie, menajera, asistent medical, bucatar, camerista);
– servicii (paznic, cosmetician, bona, bucatar, şofer, mecanic);
– industrie / comerţ (muncitor calificat, semi-calificat, necalificat).

Participarea firmelor este gratuita.

***

Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0372/185285, e-mail: [email protected]
Persoana de contact: Diana Pop, referent specialitate DRE.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...