Noutati :

CCIAT angajeaza agent de vanzari prin TIP COMPETECH

14 iulie, 2015 - 01:21 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: ECONOMIC
0

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, prin TIP COMPETECH –  structura de economie sociala specializata in productia de materiale publicitare, promotionale, printing si design digital cauta spre angajare agent de vanzari.

TIP COMPETECH este o entitate fara personalitate juridica distincta, infiintata si gestionata de CCIAT, in calitate de partener coordonator al Proiectului ”CASE – Competente Antreprenoriale Sociale”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si derulat impreuna cu S.C. GAPA SRL, CCIA Vrancea si Associazione Gruppo Euroconsult Italia. Proiectul vizeaza imbunatatirea accesului persoanelor din grupurile vulnerabile la piata muncii din Regiunile Vest si Sud-Est, in economia sociala si in economia formala.

TIP COMPETECH presteaza urmatoarele servicii:
* Conceptie, creatie identitate vizuala (sau „corporate ID”);
* Realizare grafica publicitara si design digital (cataloage de prezentare, mape, pliante, brosuri, bannere, afise, postere, autocolante de interior si exterior etc) atat pentru printing cat si pentru mediul online (prelucrare imagini);
* Realizare diverse obiecte promotionale personalizate (pixuri, insigne, stampile, cani, obiecte, brelocuri, textile imprimate etc);
* Printare / scanare / finisare documente.

Postul de agent de vanzari se adreseaza persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile: persoane din familii cu mai mult de doi copii sau familii monoparentale, persoane provenind din sistemul institutionalizat de protectie a copilului, femei in situatii de risc, persoane care au parasit timpuriu scoala, care locuiesc in comunitati izolate, care traiesc din venitul minim garantat, persoane cu dizabilitati, persoane de etnie roma.

Sunt necesare abilitati de comunicare, spirit de echipa, initiativa, sociabilitate, experienta in vanzari, carnet de conducere tip B.

Agentul de vanzari va colabora cu managerul TIP COMPETECH in activitatea de promovare a serviciilor oferite, va prelua comenzi de la clienti, se va deplasa pe teren pentru a gasi noi clienti si pentru a interactiona cu acestia.

Cei interesati pot depune CV-urile la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bdul Eroilor de la Tisa nr. 22 (vis-à-vis de Sala Olimpia) camera 109 sau le pot trimite pe adresa de e-mail: [email protected]Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...