Noutati :

CCIAT ajuta firmele timisene sa se promoveze in Grecia, la doua expozitii internationale

31 ianuarie, 2017 - 01:18 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. O noua oportunitate pentru firmele din Timis de a participa la doua expozitii internationale, in perioada urmatoare. Prin programul «Hosted Buyer», agentii economici pot participa la doua expozitii internationale de specialitate care vor avea loc in Grecia, in martie-aprilie 2017.

Programul  «Hosted Buyers», sustinut de Guvernul Elen, este un serviciu pentru expozanti si vizitatori, bazat pe promovarea cooperarii intre intreprinderi, prin intalniri de afaceri pre-aranjate cu expozantii. Daca companiile romanesti aplicante sunt selectionate de Biroul Comercial al Ambasadei Greciei in Romania, acestea beneficiaza de facilitati precum gratuitate pentru cazare (2 nopti in hotel de 4 sau 5 stele) si transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

In cadrul acestui Program, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Ambasadei Greciei la Bucuresti-Biroul Economic si Comercial, organizeaza participarea firmelor timisene, in calitate de vizitator, la:

Expozitia Internationala de produse alimentare si bauturi “FOOD EXPO”, 18 – 20 martie 2017, Metropolitan Expo Greece Atena

Aflata la cea de-a 4-a editie, FOOD EXPO se adreseaza profesionistilor din urmatoarele categorii: • Supermarketuri • Hipermarketuri • Cash & Carry • Importatori • Distribuitori • Comercianti de produse alimentare • Lanturi de hoteluri • Lanturi de Restaurante.

Mai multe informatii despre expozitie si evenimentele conexe sunt disponibile pe pagina web a evenimentului, iar termenul de inscriere pentru a participa la aceasta expozitie este data de 17 februarie 2017

Expozitia Internationala de Fructe si Legume “FRESKON”, 27–29 aprilie 2017, Centrul International Helexpo Salonic

Produse expuse: fructe si legume proaspete, alune, condimente, produse BIO, produse agricole prelucrate, masini de ambalare, produse plastice, servicii conexe.

Mai multe informatii despre expozitie si evenimentele conexe sunt disponibile pe pagina web a expozitiei, iar termenul de inscriere este data de 10 martie 2017

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei in Romania isi rezerva dreptul de a selecta companiile romanesti interesate sa participe la aceste expozitii.

Relatii suplimentare si inscrieri de participare la numerele de telefon 0372 185 244 sau 0372 185 285, e-mail: [email protected], Ana-Maria Kormany – consultant cameral.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...