Noutati :

CCIA Timis prezinta firmele infiintate prin Proiectul SIA VEST

13 iunie, 2019 - 09:24 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. In calitate de partener coordonator al Proiectului SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis se apropie de etapa finala a procesului de infiintare a celor 25 de start up-uri ale caror planuri de afaceri au fost selectate spre finantare.

Dintre primele firme care au semnat contractul de subventie se numara urmatoarele:

DOLABI WOOD FACTORY SRL (COD CAEN: 3109)
Productie de mobilier de lemn, cu precadere a mobilierului la comanda, unicat, personalizat.

CONSONANCE STUDIO SRL (COD CAEN: 5920)
Studio de inregistrari audio si editare muzicala

FOTO COLORATA SRL (COD CAEN: 7420)
Activitati fotografice

LOWBYTE SOFTWARE SRL (COD CAEN: 6201)
Realizare software pentru planificarea si/sau proiectarea de sisteme de calculatoare, incluzând sisteme software si implementarea acestora, inclusiv analiza unor sisteme deja existente, servicii bazate pe sisteme multimedia.

CAMERA PICTURES 2019 SRL (COD CAEN: 5911)
Servicii de productie cinematografica, video si programe de televiziune pentru societati comerciale si/sau televiziuni din mediul online.

Reamintim, Proiectul SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale (Cod My Smis: 105255) este derulat de CCIA Timiş in parteneriat cu S.C. GAPA S.R.L. si se adreseaza persoanelor care intentioneaza sa infiinteze o afacere nonagricola in mediul urban si care au domiciliul in unul din cele patru judetete ale Regiunii Vest.

Proiectul vizeaza stimularea ocuparii si cresterea numarului de locuri de munca prin furnizarea de cursuri de competente antreprenoriale pentru 360 de persoane, stagii de pratica pentru 44 de persoane in vederea dezvoltarii resursei umane, activitati de mentorat pentru 44 de persoane, crearea si sprijinirea in vederea dezvoltarii a 44 de noi afaceri in Regiunea Vest care vor genera 88 de locuri de munca.

IMPORTANT!
– Finantarea este NERAMBURSABILA in proportie de 100% !!!
– Valoarea finantarii este de 6.420.240,78 lei !!!

***

Informatii suplimentare la tel. 0732-185.282, e-mail: [email protected], Daiana Mirela BUZATU – Manager de proiect.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...