Noutati :

CCIA Timis pregateste noi serii de cursuri acreditate

27 februarie, 2020 - 07:24 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează în perioada martie-aprilie 2020 noi serii de cursuri acreditate ANC, după cum urmează:

 

  • INSPECTOR / REFERENT RESURSE UMANE (Cod COR 333304)

Perioada: 2 – 20 martie 2020 (luni – vineri, între orele 17.00 – 20.00)

Formatori: Lucica ZIRBĂU, Delia FARCHESCU, Dan COJOCARU

Taxă de participare: 800 lei/pers. (achitabil în 2 rate pentru persoanele fizice)

  • 10 % reducere pentru șomeri în baza adeverinței de șomaj
  • 10 % reducere pentru cel puțin 2 persoane înscrise dintr-o companie / instituție.

Structura cursului: Contractul individual de muncă; Vechimea în muncă;  Contractul colectiv de muncă; Jurisdicţia muncii; Răspunderea salariaților; Salarizarea. Permisul de Muncă; Formarea profesională; Asigurările sociale de stat; Noțiuni de organizare și legislația muncii; Modul de desfășurare a activității ca întreprinzător particular; Recrutarea și selecția personalului.

În urma absolvirii Modulului de instruire în aplicația REVISAL se obține un CERTIFICAT DE PARTICIPARE. Pentru acest modul, fiecare participant are acces individual la un laptop.

 

  • AGENT IMOBILIAR (COD COR 333401)

Perioada: 2 – 13 martie 2020 (luni – vineri, între orele 16.00-20.00)

Taxă de participare: 800 lei /pers. (10% reducere pentru membrii CCIA Timiș)  

Descrierea ocupației: Activitatea profesională de intermediere a actelor juridice care au ca obiect bunuri imobile, precum și cea de administrare a acestora se desfășoară de persoanele fizice și juridice care au calitatea de agent imobiliar.

Agentul imobiliar identifică cadrul juridic prin studierea legislației specifice și conexe; se documentează în privința modului de completare și a conținutului fișei de lucru pe care o întocmește și întocmește dosarul ofertei prin folosirea materialelor documentare existente; întocmește convenția firmă/client cu respectarea legislației în vigoare; întocmește pre/ante contractul între părți cu respectarea legislației în domeniu; întocmește contractul de prestări servicii respectând metodologia de agenție şi legislația în domeniu; se documentează în amănunt asupra conținutului dosarului tranzacției apelând la conținutul cadru al acestuia.

Unul din avantajele cursului de „Agent Imobiliar” constă în faptul că atestatul dobândit permite agenților imobiliari să profeseze în orice țară a Uniunii Europene.

 

  • AUDITOR INTERN AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL CALITĂȚII (COD COR 214130)

Perioada: 9 martie –  9 aprilie 2020, după următorul program:

– 9 – 20 martie – pregătire teoretică (luni – vineri, între orele 16.30-20.30)

– 21 martie – 9 aprilie – pregătire practică (realizarea portofoliului).

Taxă de participare: 1200 RON (achitabil în două rate ca persoană fizică)

-10% reducere pentru membrii CCIA Timiș;

-20 % reducere pentru absolvenții cursului “Specialist în domeniul calității” organizat de CCIAT;

Lector: Lucian TĂRĂBÎC, Director QUALITARIUM SRL Timișoara, consultant calitate cu experiență de 21 ani în domeniu, auditor de certificare TÜV Austria.

Adresabilitate

Cursul se adresează personalului care coordonează sau participă la elaborarea / actualizarea documentelor sistemului de management al calităţii, respectiv la evaluarea prin audit a sistemului de management al calităţii din cadrul firmelor care intenţionează, sunt în curs de implementare sau au implementat un sistem de management al calităţii conform ISO 9001:2015 – instrument eficient de optimizare a proceselor interne, de câştigare a încrederii clienţilor, respectiv de creștere a profitului.

Cursul prezintă detaliat și etapele tranziției de la ISO 9001:2008 la ISO 9001:2015 (tranziție care trebuia să se finalizeze până în 15.09.2018, dată la care certificatele acordate conform standardului ISO 9001:2008 și-au pierdut valabilitatea).

Totodată, cursul prezintă explicit cerințele noului standard ISO 9001:2015, standard ce implică abordarea pe bază de proces (ciclul PDCA) şi gândirea pe bază de risc (riscuri și oportunități în afaceri).

***

Toate cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Certificatele împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite au regim de acte de studii, fiind recunoscute oficial pe piața muncii din România, conform O.G. nr. 129/2000.

 Diplomele și certificatele se eliberează în max. 30 de zile de la absolvirea cursului.

Funcție de completarea grupelor, CCIAT își rezervă dreptul de modificare a datei de începere a cursului.

Informații și înscrieri: Direcția Formare și Perfecționare Profesională, Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 105, tel. 0720 444 120/1, 0256-294922, 0256-219171/2, e-mail: [email protected]; [email protected], [email protected]

Persoană de contact: Tania AVRAMOV – Manager DFP.

Informații detaliate despre cursuri sunt disponibile pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...