Noutati :

CCIA Timis pregateste cel mai mare targ de amenajari, design, constructii si imobiliare din vestul tarii

12 septembrie, 2019 - 08:40 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis vine in intampinarea sectorului constructii – amenajari – imobiliare din partea de vest a Romaniei si nu numai cu prima editie a Expo CASA, Construct & Imobiliare, care va avea loc in perioada 18-22 septembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Manifestarea este dedicata publicului larg, arhitectilor, constructorilor, beneficiarilor, designerilor, companiilor, inginerilor, urbanistilor si tuturor specialistilor din domeniu.

Vizitatorii – public larg si profesionisti – vor avea posibilitatea sa-si achizitioneze proprietatea dorita din cadrul Salonului de Imobiliare, sa-si amenajeze noua locuinta in cadrul Salonului Amenajari Interioare, Exterioare, Instalatii Electrice sau isi pot proiecta si construi propria casa in cadrul Salonului Produse si Sisteme pentru Constructii, Anteprenoriat, Utilaje si Echipamente.

Expo CASA, Construct & Imobiliare va crea cel mai potrivit cadru pentru expozanti de a-si prezenta ofertele, de a-si identifica clienti directi si noi furnizori, subcontractanti, reprezentanti, importatori sau distribuitori. Totodata, publicul profesionist va putea lua contact cu ultimele produse si sisteme in domeniul amenajarilor si constructiilor.

Expo CASA, Construct & Imobiliare reuneste peste 40 firme care vor expune o larga paleta de produse si echipamente specifice domeniului: placute decorative din ciment, gresie, faianta, parchet, tapiterii, mobilier stil si mobilier tapitat din lemn masiv, covoare, draperii, tapet, saltele, tencuieli, vopsele, alte materiale pentru finisaje interioare si exterioare, design interior cu muschi, licheni, plante, sisteme acoperis verde, materiale pentru constructii, scari interioare din lemn masiv, caramida aparenta, tehnologii moderne in domeniul recuperarii si conservarii energiei, sisteme “SMART HOME”, sisteme constructii pentru imobile pasive, consultanta si constructie domuri geodezice, consultanta in domeniul constructiilor si amenajarilor, solutii de finantare in domeniul constructiilor, arhitectura si proiectare in domeniul constructiilor.

„Noutatea este legata de tot ceea ce inseamna partea de constructii si amenajari, partea inovativa a constructiilor si amenajarilor, tot ce inseamna mobilier, decoratiuni. Este o expozitie diferita de celalalte deoarece in cadrul expozitiei toate firmele sunt noi. Sunt pentru prima data in casa noastra, a Camerei de Comert. Se va oferi consultanta din partea firmelor participante, care pot sa initieze fiecare vizitator spre cele mai bune alegeri”, a spus Cecilia Mates, organziatorul evenimentului.

In cadrul Salonului de Imobiliare, firmele expozante vin in intampinarea celor interesati cu o gama completa de apartamente si case noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Timisoara si imprejurimi cat si cu solutii de finantare si consultanta in achizitionarea si alegerea personalizata a viitoarei locuinte.

***
Informatii suplimentare la tel: 0256493322; e-mail: [email protected], Cecilia Mates – organizator sau pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...