Noutati :

CCIA Timis organizeaza finala competitiei ClimateLaunchPad. Cand are loc?

16 august, 2017 - 07:31 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de unic partener oficial in Romania al Programului ClimateKIC, organizeaza in data de 22 august 2017, cu incepere de la ora 1600, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ta Victoriei nr.3, finala nationala a competitiei de idei ClimateLauchPad.

Un numar de 7 echipe (din 8 identificate initial), isi vor prezenta ideile inovatoare de business si vor concura pentru a obtine un loc in cadrul finalei europene.

Anul acesta au intrat in competitie peste 35 de tari, iar Romania are din nou sansa sa fie prezenta.

Dupa selectarea celor mai bune idei sustenabile, echipele au participat la un bootcamp intensiv, sustinut de lectori internationali avizati ClimateLaunchpad, si derulat la Timisoara, la sediul CCIAT, in perioada 19 – 20 iunie 2017.

Finala europeana se va organiza la Limasol, in Cipru, iar top 3 idei nationale vor avea posibilitatea sa-si prezinte conceptul la nivel international si sa intre astfel in competitia pentru castigarea unei prime investitii in business-ul lor: 10.000 euro locul I, 5.000 euro locul II si 2.500 euro locul III.

Misiunea competitiei este aceea de a atrage potentialul de tehnologii inovative din Europa si de a crea oportunitati pentru inovatori in vederea atenuarii efectelor schimbarilor climatice. Scopul este accelerarea inovatiilor care conduc la un viitor cu emisii scazute de dioxid de carbon.

Informatii suplimentare la tel. 0372-185286, e-mail: [email protected], Cristina Badulescu – coordonator CLIMATE KIC / CCIAT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...