Noutati :

CCIA Timis organizeaza cel de-al doilea targ de job-uri in cadrul proiectului LaborNet

28 februarie, 2018 - 12:41 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. In calitate de partener al Proiectului LaborNet – Retea pentru mobilitatea fortei de munca in zona transfrontaliera, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in data de 21 martie 2018, incepand cu ora 11, in Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cel de-al doilea Targ de Job-uri din cadrul proiectului.

La eveniment au fost invitate sa participe companii timisene care isi vor prezenta oferta de locuri de munca si necesarul de personal, reprezentanti ai unor institutii care activeaza in domeniul ocuparii si incadrarii persoanelor pe piata muncii – Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Inspectoratul Teritorial de Munca, Serviciul pentru Imigrari al Judetului Timis dar si persoane aflate in cautarea unui loc de munca din zona tranfrontaliera, atat din Republica Serbia cat si din judetul Timis.

Firmele si agentii economici vor avea cate un stand pentru a purta discutii cu potentialii angajati. Participarea este gratuita prin proiect.

La primul Targ de job-uri organizat in cadrul proiectului, la Kikinda, in perioada 23-24 octombrie 2017, au participat 17 companii timisene care se confrunta cu o lipsa acuta a fortei de munca si interesate sa angajeze personal din Republica Serbia. Evenimentul s-a dovedit a fi un real succes, fiind prezente peste 300 de persoane neocupate si someri din zona Kikinda.

De asemenea, din 26 ianuarie a.c., la sediul CCIAT din Piata Victoriei nr.3, functioneaza un Info Point care asigura suportul logistic si informatiile necesare companiilor interesate sa angajeze personal din Republica Serbia.

Proiectul LaborNet – Retea pentru mobilitatea fortei de munca in zona transfrontaliera este finantat de Uniunea Europeana prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Serbia si vizeaza imbunatatirea potentialului zonei pentru a asigura o crestere favorabila incluziunii, a facilita accesul pe piata fortei de munca si a spori oportunitatile de angajare in zona transfrontaliera.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...