Noutati :

CCIA Timis organizeaza a noua serie a cursului Agent Imobiliar

11 septembrie, 2018 - 09:18 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Directia Formare si Perfectionare Profesionala a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in perioada 24 septembrie – 5 octombrie 2018 o noua serie a cursului acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari: Agent Imobiliar cod COR 333401.

La finalul cursului, participantii:

– vor avea abilitati imbunatatite de a comunica;
– vor avea cunostinte legate de etapele intocmirii ofertei imobiliare;
– vor sti sa prelucreze cereri si oferte;
– vor putea analizaiin mod corect tendintele si specificul pietei imobiliare;
– vor sti sa intocmeasca un contract de prestari servicii in conformitate cu legislatia in domeniu.

Descrierea ocupatiei:
Activitatea profesionala de intermediere a actelor juridice care au ca obiect bunuri imobile, precum si cea de administrare a acestora se desfasoara de persoanele fizice si juridice care au calitatea de agent imobiliar.

In acelasi timp, agentul imobiliar identifica cadrul juridic prin studierea legislatiei specifice si conexe; se documenteaza in privinta modului de completare si a continutului fisei de lucru pe care o intocmeste si intocmeste dosarul ofertei prin folosirea materialelor documentare existente; intocmeste conventia firma/ client cu respectarea legislatiei in vigoare; intocmeste pre(ante)contractul intre parti cu respectarea legislatiei in domeniu; intocmeste contractul de prestari servicii respectand metodologia de agentie si legislatie in domeniu; se documenteaza in amanunt asupra continutului dosarului tranzactiei apeland la continutul cadru al acestuia.

Unul din avantajele cursului de „Agent Imobiliar” consta in faptul ca atestatul dobandit prin finalizarea acestui curs le va permite agentilor imobiliari sa profeseze in orice tara a Uniunii Europene.

Taxa de participare este de 650 lei de persoana.

Membrii CCIA Timis beneficiaza de o reducere de 10%, conform Ghidului Serviciilor.

Durata cursului: 2 saptamâni

Pentru cursurile de tip OPEN, o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti. In functie de completarea grupelor, CCIAT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Program : 10 zile, intre orele 16.00 – 20.00.

Locul de desfasurare al cursului este Centrul Regional de Afaceri, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

***
Informatii si inscrieri la Directia Formare si Perfectionare Profesionala a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri, Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22, cam. 110, tel.: 0256 294922, e-mail: [email protected], Cecilia Mates – organizator curs.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...