Noutati :

CCIA Timis lanseaza o noua sesiune a CLIMATE-KIC ACCELERATOR

16 martie, 2018 - 09:15 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de unic partener national al Programului Climate KIC – cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbarilor climatice, finantat de EIT- Institutul European pentru Inovare si Tehnologie lanseaza o noua sesiune a Sub-programului Climate-KIC Accelerator.

Climate-KIC Accelerator este cel mai mare accelerator „cleantech” din Europa pentru stagiile initiale ale startup-urilor, axat pe pregatirea acestora pentru primii investitori si clienti si pentru sprijinirea dimensionarii corecte a afacerii.

Pana in data de 3 aprilie 2018, sunt acceptate cererile pentru inscriere la cele 3 etape ale Acceleratorului:
Etapa 1-a: Dezvoltarea unui Model de Afacere (Business Model Development) – sprijina firmele in dezvoltarea si perfectarea unui model de afacere;
Etapa a 2-a: Model de Afacere – Validare & Primii clienti (Business Model Validation & First Customers) – ajuta firmele care au deja un model de afacere bine definit sa se indrepte spre o noua etapa: validarea si achizitia clientului.
Etapa a 3-a: Spre investitii si dimensionare – pregateste companiile cu drepturi depline pentru un viitor investitional.

In cadrul acestor etape, echipele / start-up-urile beneficiaza de coaching si formare profesionala, mentorat si networking, participare la boot camp-uri intensive, acces la partenerii Climate-KIC si sprijin financiar in valoare de pana la 45.000 euro.

Inscrierile se pot face la aici.

Informatii suplimentare la tel. 0372-185286, 0721896961, e-mail: [email protected], Cristina Badulescu – coordonator CLIMATE KIC / CCIAT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...