Noutati :

CCIA Timis lanseaza o noua serie a cursului acreditat de arhivist  

10 noiembrie, 2017 - 04:02 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Directia Formare si Perfectionare Profesionala a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza o noua serie a cursului de ARHIVIST (Cod COR: 262101)

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.
Programul de formare se adreseaza persoanelor care fie ocupa functia de arhivist sau indeplinesc atributii pe linie de arhiva la nivelul unei organizatii si doresc sa-si actualizeze cunostintele si/sau sa-si perfectioneze pregatirea profesionala, fie persoanelor care doresc sa-si dezvolte competente in acest sens, sub indrumarea formatorilor in domeniu.

Programul este proiectat sa satisfaca atat cerintele institutionale de formare continua si dezvoltare de competente cat si nevoile individuale de pregatire in domeniu, in concordanta cu legislatia si standardele in vigoare.

Competente dobandite la finalizarea cursului:
– Elaborarea instrumentelor de lucru;- Coordonarea constituirii si administrarii arhivei;- Stabilirea valorii istorice si practice a documentelor;- Coordonarea activitatilor de conservare a arhivei in depozit;- Valorificarea informatiilor din documente.
Conditii de acces: Studii superioare in unul din domeniile: limba si literatura, limbi moderne aplicate, istorie, studii culturale.

Perioada de desfasurare a cursului este intre  20 noiembrie 2017 si 26 ianuarie 2018, de luni pana vineri, intre orele 16 si 21. Cursul este structurat pe 3 saptamani de teorie si 4 saptamani de aplicatii practice si realizarea lucrarii practice.

Cursul se va desfasura la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, iar pretul este de 1.500 de lei de persoana. Si in acest caz, CCIAT ofera reducere de 10% membrilor CCIAT (conform Ghidului Serviciilor) si 10% pentru absolventii cursului de ARHIVAR urmat in cadrul CCIAT.

Diplomele se elibereaza in  maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.

Informatii suplimentare si inscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam.110, sau la tel. 0720444121, e-mail: [email protected], Tania Avramov – Manager DFP.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...