Noutati :

CCIA Timis lanseaza noi serii de cursuri solicitate pe piata muncii

31 martie, 2018 - 02:23 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala demareaza in cursul lunii aprilie 2018 noi serii a doua cursuri:

Competente informatice.
Perioada: 16 – 24 aprilie 2018
Locatie: Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.
Lector: Danut BIRCEANU
Taxa de participare: 750 lei
Este un curs de INITIERE in domeniul utilizarii calculatorului si a sistemelor de operare recomandat persoanelor care doresc sa-si dezvolte competentele de utilizare la PC-ului pentru eficientizarea activitatii profesionale si a comunicarii, la locul de munca, acasa sau la scoala.
Structura cursului:
Cunoasterea conceptelor de baza cu privire la structura si functionarea unui PC;
Utilizarea functiilor de baza ale unui sistem de operare (Microsoft Windows);
Utilizarea unei aplicatii de procesare texte (Microsoft Office Word);
Folosirea foilor de calcul tabelar (Microsoft Office Excel);
Utilizarea mijloacelor moderne de comunicare (Internet, posta electronica).
Tematica cursului:
Sistemul de operare Windows – cautarea si organizarea informatei, tiparirea si scanarea documentelor, configurarea control panel si a ecranului desktop, instalarea si dezinstalarea programelor;
Microsoft Word – operatii de baza in documente;
Microsoft Excel – operatii elementare si concepte de baza, gestionarea datelor din foile de calcul, formatarea, copierea informatilor, formule si functii, diagrame, prelucrari de tip baze de date;
Internetul – generalitati si definitii, navigare, utilizarea regulilor de comportare in reteua Internet, servicii de posta electronica.

Manager de proiect (Cod COR 242101)
Perioada: 16 aprilie – 3 mai 2018
-16 – 25 aprilie: pregatire teoretica (luni – vineri, orele 1630-2000);
-27 aprilie – 3 mai: pregatire practica (realizarea proiectului)
Locatie: Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.
Lector: Monica MISCa
Taxa de participare: 1000 lei
Cursul se adreseaza persoanelor cu studii superioare care doresc sa acumuleze cunostinte si abilitati in domeniul managementului de proiect.
Formarea se axeaza pe conceperea si implementarea proiectelor finantate atat din domeniul public cat si din cel privat.
Cursul acopera tematica necesara pentru ocuparea unui post de Manager de Proiect, indiferent de tipul proiectului sau de locul de munca al persoanei nominalizate sa indeplineasca aceasta functie. Cursul trateaza modalitatile de redactare a unui proiect si tehnicile managerului de a asigura un bun control asupra proiectelor.
Certificatul de absolvire pentru ocupatia „Manager Proiect”reprezinta o conditie esentiala pentru oricine doreste sa deruleze proiecte cu finantare europeana.
Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (A.N.C.) iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

IMPORTANT!
Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor autorizate de catre Autoritatea Nationala
pentru Calificari, impreuna cu suplimentele descriptive in care se mentioneaza competentele dobandite, au regim de acte de studii, fiind recunoscute oficial pe piata muncii din Romania, conform OG nr. 129/2000. La cerere, certificatele pot dobandi recunoastere internationala.
Conform Codului Fiscal art. 21, alin 2 lit. H, costul cursurilor autorizate de ANC se deduce integral din impozitul pe profit sau venit.
Certificatele se elibereaza in max. 30 de zile de la absolvirea cursului.

Membrii CCIAT beneficiaza de 10% reducere din costul cursurilor, conform Ghidului Serviciilor.

Informatii si inscrieri la Centrul Regional de Afaceri, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110 sau la tel. 0256 219 173 , 0724604132, e-mail: [email protected], Ana Maria Luca – consultant cameral.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...