Noutati :

CCIA Timis invita tinerii inovatori sa se inscrie in Climate KIC Accelerator

13 ianuarie, 2019 - 09:15 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Climate KIC Accelerator este cel mai mare accelerator „cleantech” din Europa, pentru strategiile initiale ale startup/urilor, axat pe pregatirea aacestora pentru primii investitori si clienti si pentru sprijinirea dimensionarii corecte a afacerii.

In calitate de partener national al Programului Climate KIC, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis lanseaza o noua sesiune a sub-programului Climate KIC Accelerator.

Termenul limita de depunere a cererilor de inscriere este 27 ianuarie 2019.

Sesiunea 2019 a Climate KIC Accelerator prevede parcurgerea uneia din cele trei etape:

– Etapa 1-a: Dezvoltarea unui Model de Afacere(Business Model Development) – sprijina firmele in dezvolvarea si perfectarea unui model de afacere
– Etala a 2-a: Mode de Afacere – Validare & Primii clienti (Business Model Validation & First Customers) ajuta firmele care au deja un model de afacere bine definit sa se indrepte spre o noua etapa: validarea si achizitia clientului
– Etapa a 3-a: Spre investitii si dimensionare – prefaresre start-up- urile pentru viitor investitional.

In cadrul acestor etape, echipele/star-up-urile beneficiaza de coaching si formare profesionala, metorat si networking, participate la boot camp-uri intensive atat pe plan local cat si international, acces la partenerii Climate KIC. Totodata, sprijinul financiar de care pot beneficia aplicatiile este in valoare de pana la 50.000 de euro.

Inscrierile se pot face direct AICI.

Toate detaliile sunt disponibile AICI.

Programul Climate KIC, finantat de EIT – Institutul European pentru Inovare si Tehnologie, este cel mai mare partener public-privat de inovare din Europa, concentrat asupra schimbarilor climatice, format din companii dinamice, institutii academice de renume si sectorul public.

Incepand din 2014, CCIA Timis faculiteaza integrarea activitatilor programului in Romania si participa activ la derularea pachetelor de servicii aferente celor 4 sub-programe (Climat KIC Journey, Pioneers into Practice, ClimateLaunchPad, Climate KIC Accelerator), a CLIMATHON si vizitelor de studiu (Study Visits).

Informatii suplimentare la tel. 0721 896961, e-mail: [email protected], Cristina Badulescu – coordonator CLIMATE KIC/CCIAT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...