Noutati :

CCIA Timis invita firmele la o noua editie a China Brand Fair

14 aprilie, 2019 - 07:26 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comerţ, Industrie si Agricultura Timis si Central European Cooperation Zone Budapesta (CECZ) organizeaza, in perioada 3 – 4 iunie 2019, o noua misiune economica de vizitare a: CHINA BRAND FAIR 2019, Budapesta, Experience Center, 3 – 5 iunie

Editia din acest an propune 3 expozitii in una singura:

– CHINA BRAND FAIR – Pe o suprafata de 12.000 mp, vor expune 320 de companii chineze abilitate de Ministerul Comertului al Chinei (MOFCOM), din 16 domenii de activitate.
– SHANDONG CULTURE EXHIBITION – Vor fi prezente 40-50 standuri din domeniile: Cultura (drepturi de autor, film&TV, patrimoniu, arta culinara); Turism (agentii de turism, produse si destinatii turistice); Sport (competitii, turism sportiv, cluburi, articole sportive); Medicina chineza (universitati, spitale, clinici, producatori de medicamente si remedii).
– CEE EXPORT FAIR – Sunt disponibile standuri nationale colective pentru firmele care doresc sa-si faca cunoscute pe piata chineza produsele si serviciile in vederea exportului, in domeniile: agricultura, industrie alimentara, articole pentru copii, produse de sanatate, articole de uz casnic, artizanat, arta traditionala. Materialele promotionale pot fi lasate in Showroom-ul permanent al CECZ. Informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul evenimentului: http:// www.chinabrandfair.eu/.

Servicii incluse: Transport cu autocar pe ruta Timisoara-Budapesta si retur; Transferuri interne; Cazare 1 (una) noapte in cam. dubla la hotel**** (mic dejun inclus); Participare la cina festiva de la Lazar Equestrian Center.
Conditie obligatorie: 6 intâlniri/pers. prestabilite on-line prin intermediul CCIAT.

In preambulul misiunii economice, in data de 24 aprilie 2019, intre orele 1100- 1230, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piata Victoriei nr.3, are loc un eveniment de promovare a expozitiei, cu participarea conducerii CECZ si a Presedintelui Casei România-Ungaria, dl. RUSZ Sándor.

Participarea la cele doua evenimente este GRATUITA.

Termen de inscriere: 20 aprilie 2019. Datorita numarului limitat de locuri, inregistrarea la misiunea economica se face dupa modelul „primul venit, primul servit”.

***
Detalii si confirmari de participare la tel: 0372 185 230, e-mail: [email protected] sau tel. 0722503138, e-mail: [email protected] Persoane de contact: Larisa CHIU – referent specialitate DRE si Rodica OLINIC – consilier RP.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...