CCIA Timis invita firmele la China Smart Expo 2018

TIMISOARA. CHINA SMART EXPO Budapesta este unul din cele mai mari si complexe evenimente din Europa Centrala si de Est, care cuprinde expozitii, prezentari de firma, conferinte tematice si intalniri de afaceri de tip B2B, devenind astfel o platforma de intalnire a producatorilor, exportatorilor si importatorilor din China cu oameni de afaceri din tarile europene. Cifrele aferente editiei 2017 sunt o dovada a succesului de care s-a bucurat evenimentul: 300 de expozanti, 4800 de vizitatori inregistrati, 2000 de contacte de afaceri.

La editia din acest an, vor fi prezente pe o suprafata de 10.000 mp peste 500 de companii chineze abilitate de Ministerul Comertului din China si care detin licente de export-import in relatia cu UE. Iar pentru a promova acest eveniment, organizatorii evenimentului au venit la Timisoara, pentru a se intalni cu oamenii de afaceri din Timis.

„Gazduim China Expo de 8 ani, acesta va fi cel de-al noualea. De acum, vom promova nu doar posibilitatile de import din China, ci si exportul. Pe langa aceste doua laturi, impreuna cu educatia, turismul, cultura si sportul sunt ceea ce promovam pentru Europa centrala si de est, pentru a gasi cei mai buni parteneri de afaceri din China. Suntem mandri sa spunem ca nu doar ne concentram pe cele trei zile de expozitie, ci vrem si sa ajutam oamenii de afaceri sa isi gaseasca parteneri pe termen lung. Am gasit parteneri de incredere pentru companiile din regiunea noastra si suntem extrem de deschisi sa avem si companii din Romania care isi gasesc parteneri de afaceri. De asemenea, intrucat China este la o distanta mare de noi, suntem pregatiti sa ajutam companiile si in ceea ce priveste transportul de marfuri. Ne punem la dispozitia oricarei companii care este interesata sa faca afaceri cu China”, a spus Marta Trembeczki, Business Development Manager.

Anul acesta, noutatea pentru companiile prezente la expozitie este structurarea expozitiei in trei mari Sectiuni, dupa cum urmeaza:

– CHINA SMART EXPO- intalniri si contacte de afaceri cu peste 300 de expozanti chinezi din domeniile: IT si electronica, industria agro-alimentara, constructii, industria auto, constructii de masini, imobiliare, textile, industria chimica, industria mobilei, echipamente si articole de uz casnic, energie din surse regenerabile.
– SHANDONG CULTURE EXPO – reuneste 80 de reprezentanti si delegati guvernamentali de rang inalt din sectoarele: invatamant, programe de mobilitati, turism, sport, drepturi de autor, arta, continut on-line.
– CHINA IMPORT –forum de afaceri comun unde sunt asteptate companii din tarile Europei Centrale si de Est care pot face export in domeniile industriei alimentare si produselor agroalimentare.

Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina web: www.chinasmartexpo.com.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.