CCIA Timis invita firmele la cel mai mare targ de international de constructii din Turcia

TIMISOARA. In perioada 23 – 27 mai 2017, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza o misiune economica de vizitare a Targului International de constructii, materiale de constructii si tehnologii – Yapi Turkeybuild Istanbul (Turcia).

Organizat prima data in anul 1978, targul a ajuns anul acesta la cea de 40-a editie, fiind in prezent cea mai mare expozitie din domeniu din Turcia.

Editia din 2016 a reunit 1.250 expozanti si peste 110.000 vizitatori din 105 tari, pe un teren deschis de 100.000 m2.

Principalele categorii de produse expuse: produse chimice pentru constructii, vopsea, acoperisuri, izolatii, unelte manuale, sisteme structurale, ascensoare, software, tamplarie, usi automate, protectie solara, utilaje de constructii si santier, constructii metalice, structuri prefabricate, sisteme de constructii, finisaj de podele si pardoseli, instalatii baie, echipamente de bucatarie, corpuri de iluminat, automatizare.

Pentru informatii suplimentare, va invitam sa vizitati website-ul: http://www.yapifuari.com.tr.
Organizatorii ofera participantilor care se califica pentru Programul „Hosted Buyers” o serie de facilitati constand in gratuitate la: cazare pentru 2 nopti in hotel de 4 sau 5*, masa de pranz, acces la Business Lounge, participare la intalniri „B2B”, catalogul expozitiei.
Transportul este suportat de catre firma participanta.

Pretul misiunii economice este de 238 lei (TVA inclus).

Termen de inscriere: 5 mai 2017.
Relatii suplimentare si inregistrarea participarii la tel. 0372185285, e-mail: [email protected], dra Claudia POP, referent de specialitate DRE.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.