Noutati :

CCIA Timis invita firmele in vizita de studiu la Budapesta

16 noiembrie, 2018 - 09:58 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in calitate de partener oficial in Romania al Programului CLIMATE KIC pentru perioada 2014-2020, organizeaza in perioada 26 – 28 noiembrie 2018 o vizita de studiu la Budapesta cu tema: “Waste water treatment, innovation, nature-based solutions and urban transitions”

Scopul acestui eveniment este de a facilita cooperarea intre participanti din Romania si Ungaria si accesul la initiativele inovatoare ale regiunilor.

Discutiile tematice vor fi urmate de vizite la diferite institutii specializate in tratarea si epurarea apelor uzate.

Reamintim ca Programul CLIMATE KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbarilor climatice, format din companii dinamice, institutii academice de renume si organizatii din sectorul public.

CLIMATE KIC este una dintre Comunitatile Cunoasterii si Inovarii (KIC) creata in 2010 de catre Institutul European de Inovare si Tehnologie (EIT). EIT este un organism al Uniunii Europene a carui misiune este de a crea dezvoltare durabila. Programul vizeaza integrarea educatiei, antreprenoriatului si inovatiei avand ca rezultat transformarea creativa a ideilor in produse sau servicii viabile din punct de vedere economic.

Participarea firmelor este gratuita.
Transportul, cazarea si masa sunt asigurate din bugetul proiectului.
Singura conditie obligatorie este cunoasterea limbii engleze la nivel conversational si experienta / interes pentru tema prezentata.

Agenda evenimentului si formularul de participare sunt disponibile la adresa: https://goo.gl/forms/tfJgHSr8KBKlyo5i2.

Termen de inscriere: 19 noiembrie 2018.

***
Informatii suplimentare la sediul CCIAT din P-ta Victoriei nr. 3, et.I, camera 5 si / sau la tel. 0372-185230, e-mail: [email protected], Cristina Badulescu – Manager Proiect CLIMATE KIC / CCIAT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...