Noutati :

CCIA Timis incepe inscrierile la Sesiunea 2021 a Programului EIT Climate-KIC Pioneers into Practice

22 mai, 2021 - 07:03 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Pioneers into Practice este un program educațional care oferă experților din domenii legate de schimbările climatice o experiență în tranziția către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon, printr-o combinație de învățare bazată pe practică, schimb de bune practici și ateliere de lucru.

Programul debutează cu o sesiune de online learning în care pionierii sunt inițiați în System Thinking, Transition Theory și diferite tool-uri pentru a aplica practic aceste concepte.

Pionierii vor participa la două workshop-uri naționale și un workshop internațional, vor lucra în echipe la proiecte de grup ce au ca teme diferite provocări locale și vor avea opțiunea de a ieși din zona de confort, iar opțional, de a experimenta și lucra într-un alt tip de organizație, timp de 4 săptămâni, în cadrul unui stagiu de practică.

Se realizează un matching între pionier și gazdă, iar scopul este ca participanții să se familiarizeze cu un nou context.
CUI SE ADRESEAZĂ?
”PIONEERS” – experți în domenii precum sustenabilitate, durabilitate, eficiență energetică, orașe inteligente, tranziția inteligentă, managementul deșeurilor, al apei, al pădurilor, economie circulară, mobilitate, eficiența resurselor, agricultură sustenabilă, educație, cercetare, administrație.

”HOSTS” – Organizații neguvernamentale, instituții publice, asociații, întreprinderi mici sau mijlocii, companii multinaționale, universități sau institute de cercetare cu interes în domeniul impactului schimbărilor climatice.

ÎNSCRIERI
www. pioneers.climate-kic.org
INFORMAȚII SUPLIMENTARE
telefon 0721896961,
e-mail: [email protected],
Cristina Bădulescu – coordonator Hub EIT Climate-KIC/ CCIAT

TERMEN DE ÎNSCRIERE
06 Iunie 2021Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...