Noutati :

CCIA Timis face inscrieri la cursul GRATUIT de Expert Accesare Fonduri Europene

15 mai, 2021 - 02:32 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. In calitate de lider al Proiectului “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face înscrieri la cursul autorizat de EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE ȘI DE COEZIUNE EUROPENE (Cod C.O.R. 242213). Numărul de locuri este limitat.

CITESTE SI: Accident cu tirul pe contrasens pe Autostrada Vestului

Cine poate participa?
La acest curs se pot înscrie doar angajați cu contract individual de muncă (normă întreagă sau timp parțial) dintr-un IMM din Regiunea Vest eligibil conform SNC și SNCDI, care nu au funcție de conducere în cadrul companiei și au reședința în unul din cele patru județe ale Regiunii Vest: Timiș, Arad, Caraș-Severin,Hunedoara. Nu pot participa la curs persoanele care asigură managementul strategic al companiei și care ocupă poziții de management (manager/director general, manager/director executiv, director adjunct, manager de departament, manager de proiect, manager de linie), angajații din departamentele de resurse umane cât și persoanele care își gestionează propriile afaceri.
Numărul de locuri este limitat.

Tematica abordată:
Cursul are o durată de 40 ore și acoperă tematică necesară pentru scrierea unei cereri de finanţare și implementarea proiectului, indiferent de tipul de proiect sau sursa finanțării.
– Programe de finanțare prin care se pot obține bani europeni nerambursabili;
– Pașii de urmat pentru obținerea unei finanțări nerambursabile;
– Cum completăm o cerere de finanțare;
– Accesarea și utilizarea corectă a fondurilor europene;
– Implicații din partea firmei în gestionarea unui proiect finanțat din fonduri structurale;
– Nereguli și fraude în realizarea și derularea proiectelor ce beneficiază de cofinanțare europeană.

Cursanții vor beneficia de experiența practică a unui trainer, care va consilia și îndruma prin proceduri legislative și va răspunde întrebărilor aferente.

Cursul este autorizat de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesională din Județul Timiș.

Cursurile se desfășoară la sediul CCIAT din Timișoara, Piața Victoriei nr.3 și/sau la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, în sistem clasic, cu respectarea normelor de distanțare și protecție impuse de restricțiile în vigoare.

Data limită de înscriere: 24 mai 2021.

Informații suplimentare și înscrieri la tel. 0722 361 663, e-mail: [email protected] Persoană de contact: Laura Barbu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...