Noutati :

CCIA Timis face angajari! Cine se poate angaja si ce criterii trebuie sa indeplineasca?

25 iulie, 2016 - 03:16 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, prin TIP COMPETECH – structura de
economie sociala specializata in productia de materiale publicitare, promotionale, printing si design digital – cauta spre angajare agent de vanzari.

TIP COMPETECH sustine integrarea si / sau reintegrarea pe piata muncii a persoanelor vulnerabile de excluziune sociala:
– familii cu mai multti copii,
– familii monoparentale,
– femei in situatii de risc,
– persoane care au parasit timpuriu scoala,
– persoane care locuiesc in comunitati izolate,
– persoane care traiesc din venitul minim garantat,
– persoane cu dizabilitati,
– persoane de etnie roma.

Conform proiectului, locurile de munca create in cadrul TIP COMPETECH sunt ocupate de catre persoane apartinand grupurilor vulnerabile.

TIP COMPETECH presteaza urmatoarele servicii:
Conceptie, creatie identitate vizuala (sau „corporate ID”);
Realizare grafica publicitara si design digital (cataloage de prezentare, mape, pliante, brosuri, bannere, afise, postere, autocolante de interior si exterior etc.) atat pentru printing cat si pentru mediul online (prelucrare imagini);
Printuri de mari dimensiuni indoor si outdoor;
Realizare diverse obiecte promottionale personalizate (pixuri, insigne, stampile, cani, brelocuri, textile imprimate, obiecte diverse etc.);
Printare / scanare / finisare documente.

Sunt necesare abilitati de comunicare, spirit de echipa, initiativa, sociabilitate, experienta in vanzari, carnet de conducere auto tip B.

Agentul de vanzari va colabora cu managerul TIP COMPETECH in activitatea de promovare a serviciilor oferite, va prelua comenzi de la clienti, se va deplasa pe teren pentru a gasi noi clienti si pentru a interactiona cu acestia.

Cei interesati pot depune CV-urile la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cam.109, Timisoara sau pe e-mail la adresa: [email protected]/ [email protected]Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...