Noutati :

CCIA Timis demareaza o noua serie a cursului Responsabil de Mediu

9 noiembrie, 2018 - 07:05 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala organizeaza in perioada 19 – 28 noiembrie 2018 o noua serie a cursului acreditat de Responsabil de Mediu (COD COR 325710).

Activitatea desfasurata de responsabilul de mediu cuprinde stabilirea aspectelor, obiectivelor de mediu, propunerea de masuri pentru rezolvarea problemelor de mediu, imbunatatirea performantelor de mediu ale organizatiei.

Tematica cursului vizeaza:
– Instruirea persoanei desemnate cu gestionarea deseurilor din cadrul firmei, astfel incât sa se asigure indeplinirea obligatiilor legale in domeniul gestionarii deseurilor;
– Aplicarea prevederilor legale privind protejarea mediului;
– Aplicarea procedurilor de calitate;
– Gestionarea cerintelor legale de mediu;
– Elaborarea programului de management de mediu;
– Monitorizarea factorilor de mediu;
– Realizarea auditului intern;
– Supravegherea activitatii pentru prevenirea efectelor provocate de situatiile de urgenta;
– Raportarea activitatii de mediu;
– Elaborarea documentatiei sistemului de management de mediu.

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati sa gestioneze procese de mediu si agentilor economici care genereaza deseuri.

In conformitate cu prevederile Legii nr.211/25.11.2011, art.22, alin.3, detinatorii / producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri “au obligatia sa desemneze o persoana din rândul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane”.

Program: luni – vineri intre orele 17.00 – 21.00
Loc de desfasurare: Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.
Formator: Alina Lavinia CALUSERU
Taxa de participare: 800 lei / pers.
Membrii CCIAT beneficiaza de 10% reducere, cf. Ghidului Serviciilor.
Certificatele obtinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Informatii si inscrieri: Directia Formare si Perfectionare Profesionala a CCIA Timis, Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110. Persoana de contact: Ana Maria Luca, tel. 0256219173, 0724604132 e-mail: [email protected]

Informatii detaliate despre cursuri sunt disponibile pe site-ul CCIAT, www.cciat.ro, si pe pagina de Facebook a CCIAT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...