Noutati :

CCIA Timis continua seria actiunilor privind economia circulara

6 noiembrie, 2020 - 08:08 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

În cadrul Proiectului “Western Balkan Circular and Climate Innovation – BEACONS”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu partenerii organizează în data de 11 noiembrie 2020, în intervalul orar 12.00 – 13.40, un nou webinar din seria de șapte acțiuni prevazute în proiect, cu temă: “Sisteme circulare de mare randament și eficicacitate bazate pe apă și materiale”.

Scopul principal al webinar-ului este acela de a promova cooperarea circulară transnațională și de a evidenția principiile cheie ale fluxurilor de materiale naturale, modul în care se pot integra fluxurile de materiale industriale și economice în cele naturale, închizând astfel bucla (procesul).
Proiectul CE BEACONS vizează în principal construirea unui ecosistem transnațional în regiunea balcanică, pentru punerea în aplicare a inovării circulare în afaceri și crearea de piețe circulare și este derulat de CCIA Timiș în colaborare cu Institutul pentru Climă, Mediu și Energie Wuppertal (Germania), Cleantech (Bulgaria), Camera de Comerț și Industrie a Serbiei, Centrul de Cercetare și Inovare în IC&T Atena și Cirekon Belgrad.

Înregistrarea participării se face accesând link-ul: https://www.eventbrite.com/e/127425951451Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...