CCIA Timis continua inscrierile la cursurile gratuite de profesionalizare a angajatilor

TIMISOARA. În cadrul Proiectului “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și partenerii – Expert Consulting și Universitatea Politehnica Timișoara, fac înscrieri pentru următoarele cursuri:

Cursuri de calificare autorizate:
– Cofetar-patiser – Nivel 3 (480 ore)
– Lucrător în comerț – Nivel 2 (360 ore)
– Sudor – Nivel 3 (720 ore)
– Operator mașini cu comandă numerică – Nivel 3 (720 ore)
– Tehnician prelucrări mașini cu comandă numerică – Nivel 4 (1080 ore)
– Tehnician în automatizări – Nivel 4 (1080 ore)

Beneficii și facilități:
– Posibilitatea de a opta pentru efectuarea activităților practice la locul de muncă;
– Program flexibil, cu posibilitatea de desfășurare a activității în week-end sau în timpul săptămânii, respectiv pentru condensarea activităților;
– Certificarea competențelor dobândite.

Cursuri de formare profesională autorizate (inițiere/specializare/perfecționare):
– Responsabil de mediu
– Inspector în domeniul sănătății și securității în muncă
– Formator
– Ergonomist

Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și europeană și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației, fiind eliberate împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite.

Condiții de participare
La aceste cursuri se pot înscrie doar angajați care au contract individual de muncă (normă întreagă sau timp parțial) într-un IMM din Regiunea Vest, nu au funcție de conducere în cadrul companiei și au reședința în unul din cele patru județe ale Regiunii Vest: Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 3:“Locuri de muncă pentru toți” și are ca obiectiv facilitarea accesului la programe de formare profesională a angajaților din firme din Regiunea Vest, pentru îmbunătățirea statutului profesional și a condițiilor de la locul de muncă, contribuind astfel la creșterea productivității muncii.

Informații și înscrieri la tel: 0372 185 244, 0372 185 285, e-mail: [email protected]
Informații detaliate despre cursuri sunt disponibile pe site-ul CCIAT.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...