Cazierul judiciar, mai usor de obtinut, din 1 ianuarie. Anuntul politistilor din Timisoara

TIMISOARA. Nu mai e nevoie de copii ale documentelor, pentru eliberarea cazierului judiciar. Incrpand din 1 ianuarie 2022, intra in vigoare o noua lege, privind stabilirea unor masuri de simplificare la nivelul administratiei publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative, fapt pentru care la eliberarea certificatului de cazier judiciar nu se mai solicita documente in copie, ci se prezinta orginalul.

CITESTE SI: Petarde si artificii lasate in mijlocul drumului. Un barbat si-a abandonat ‘marfa’, ca sa nu fie prins de jandarmi

In acest context, modificarea semnificativa intervine in cazul eliberarii certificatului de cazier judiciar pentru persoane juridice de tip societate comerciala, respectiv dovada calitatii de reprezentant legal se realizeaza prin certificatul constatator emis de catre oficiul registrului comertului, nu mai vechi de 3 luni de la eliberare, in original, iar in cazul persoane juridice de tip ONG-uri(asociatii, fundatii, cluburi sportive, etc.) dovada calitatii de reprezentant legal se realizeaza prin actul de constituire/infiintare și certificatul de inregistrare fiscala, in original„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Mai multe informatii despre locatiile din judet, programul cu publicul și orice alte date utile despre procedura eliberarii certificatului de cazier judiciar și a certificatului de integritate comportamentala, se gasesc AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Incultu spune:

    Va referiți la cazier FISCAL …