Cazare in camin, la Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara, pe perioada vacantei de vara 

Wikimedia Commons

TIMISOARA. Si anul acesta, pe perioada vacantei de vara, caminele Universitatii de Medicina si Farmacie din Timisoara vor ramane deschise, pentru cazarea studentilor si a candidatilor la admitere.

Reprezentantii UMF transmit ca data limita de cazare in camine este 18 iulie 2024.

CAMINUL 1-2 RAMANE DESCHIS PE PERIOADA VACANTEI DE VARA, LOCURILE DISPONIBILE VOR FI INCHIRIATE ASTFEL:

– Pentru candidatii la admitere impreuna cu insotitori, tariful de 50 lei/zi/loc. Acest tarif include toate utilitatile.
– Pentru studentii care efectueaza practica de vara in Timisoara (cu adeverinta care atesta efectuarea practicii in Timisoara si perioada corespunzatoare de 15/20 zile lucratoare), tariful va fi cel din timpul anului universitar, la care se adauga energia electrica la tarifele corespunzatoare pietei.
– Pentru studentii anului V Farmacie, tariful va fi acelasi ca in timpul anului universitar, la care se adauga energia electrica la tarifele corespunzatoare pietei (cu contractul de practica care atesta efectuarea practicii in Timisoara si perioada aferenta).
– Pentru studentii UMFVBT, care raman pe perioada verii cu contracte de munca si pentru rezidentii cazati si in timpul anului universitar, tariful va fi cel nesubventionat din timpul anului universitar, la care se adauga energia electrica la tarifele corespunzatoare pietei.

CAZAREA STUDENTILOR IN CaMINUL 1-2 SE FACE IN PERIOADA 15.07. – 18.07.2024, IN BAZA CERERII PARAFATE DE CATRE ADMINISTRATORUL CAMINULUI IN CARE AU LOCUIT IN ANUL UNIV. 2023-2024” transmit reprezentantii Universitatii de Medicina si Farmacie.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.