Noutati :

Cazare gratuita in caminele studentesti! Ce alte avantaje pot avea studentii?

24 noiembrie, 2015 - 06:40 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Un nou proiect de lege, depus la Camera Deputatilor, prevede cazarea gratuita in camine si scutirea de la taxele de admitere la facultate pentru studenti. Propunerea insa nu vine in sprijinul tuturor studentilor. Doar copiii personalului didactic si didactic auxiliar ar putea beneficia de scutire.

Proiectul de lege care ar urma sa schimbe Legea Nationala a Educatiei a fost initiat de 60 de senatori si deputati. Iar potrivit propunerii, „copiii personalului didactic si didactic auxiliar in activitate sunt scutiti de plata taxelor de inscriere la concursurile de admitere in invatamantul superior si beneficiaza de gratuitate la cazare in camine si internate.”

In expunerea de motive a proiectului se arata si ca „aceasta masura poate preintampina, intr-o oarecare masura, abandonul scolar din invatamantul superior, care este destul de ridicat”.

Citeste mai mult aici.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...