Noutati :

Cauti un loc de munca? Iata lista posturilor din Timis valabile in perioada 23-29 februarie 2012!

23 februarie, 2012 - 08:27 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Persoanele care isi cauta o slujba in Timis au disponibile peste 200 de locuri de munca in perioada 23-29 februarie 2012. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis a publicat lista posturilor vacante!

Timisenii care se afla in cautarea unei slujbe pot afla care sunt posturile disponibile la sediul AJOFM. Saptamanal, Agentia publica lista locurilor de munca libere, iar cei care sunt interesati pot afla daca meseria in care sunt calificati este cautata in judetul Timis.

Spre deosebire de saptamana trecuta, cand au fost disponibile 350 de slujbe, pentru perioada urmatoare sunt vacante 204 locuri de munca.

Cel mai cautat post este cel de muncitor necalificat in asamblarea pieselor, in timp ce pentru operator confectioner industrial imbracaminte din tesaturi, tricotaje, materiale sintetice sunt libere 12 posturi fata de 72 care erau disponibile saptamana trecuta.

Pe lista publicata de AJOFM apar si locuri de munca disponibile pentru persoanele care au studii superioare: administrator financiar (patrimoniu), inspector de specialitate in administratia public, inginer mecanic sau de sistem in informatica, inginer cai ferate ori programator IT.

Nu lipsesc nici locuri de munca pentru femei de serviciu, pentru casieri,  paznici, spalatorese sau sudori.

Iata lista locurilor de munca vacante!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor