Cauti un loc de munca? Iata lista posturilor care pot fi ocupate in Timis, valabile in perioada 11 – 17 aprilie 2013!

TIMISOARA. Putin peste 200 de locuri de munca sunt disponibile pentru cei care nu reusesc sa-si gaseasca un serviciu. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis pune la dispozitia lor diverse posturi vacante la companiile din judet.

Timisenii care doresc sa afle mai multe informatii despre posturile scoase la bataie de AJOFM o pot face la sediul institutiei. Saptamanal, AJOFM publica lista locurilor de munca libere, iar cei care sunt interesati pot afla daca meseria in care sunt calificati este cautata in judetul nostru sau nu.

Saptamana aceasta sunt disponibile un numar de 212 de posturi. Printre cei mai cautati sunt confectionerii de imbracaminte, montatorii de ansamble si agentii de securitate, dar exista oferte si pentru programatori!

Descarca lista locurilor de munca disponibile in saptamana 11 – 17 aprilie!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...