Cauti un job? Vino la Bursa locurilor de munca pentru absolventi la Timisoara. Vezi cand are loc!

TIMISOARA. Absolventii din acest an care nu si-au gasit loc de munca pana acum, au posibilitatea de a-si cauta un job la Bursa locurilor de munca ce se va desfasura atat la Timisoara, cat si la Lugoj.

Vineri, 27 septembrie va avea loc Bursa locurilor de munca pentru absolventi la Casa Tineretului din Timisoara si la Teatrul Municipal ”Traian Grozavescu” din Lugoj.

Pana acum au fost contactati o mie de agenti economici, insa doar 13 angajatori si-au anuntat participarea. Acestia ofera 321 de locuri de munca, din care 17 pentru persoanele cu studii superioare in domenii ca inginerie sau vanzari. Alte 304 locuri de munca vor fi oferite persoanelor fara studii superioare.

La aceasta bursa ne-am propus sa oferim spatiu angajatorilor pentru organizarea de workshop-uri, prezentare de produse,  astfel inca vor putea capta interesul participantilor pentru activitatea lor, sau vor putea sa  interactioneze cu ceilalti angajatori, poate chiar parteneri si experti din acelasi domeniu de activitate. Deja doua firme si-au rezervat spatiu pentru aceasta activitate si incurajam firmele sa se inscrie in timp util pentru a  le putea include in programul bursei”, au anuntat reprezentantii AJOFM Timis, organizatorul evenimentului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.