Opinia Timisoarei

Cati nesimtiti avem in Timisoara? Ultimul dezastru lasat in urma. FOTO!

TIMISOARA. La finele anului trecut se incheiau lucrarile la unul dintre cele mai mari proiecte din Timisoara: Rabilitarea malurilor Canalului Bega. Vreme de 3 ani s-a muncit la amenajarea malurilor de o parte si de alta a raului, unde pe 10 km s-au extins reteaua d eiluminat, retele de utilitati, s-au facut spatii verzi, trotuare, piste de bicicleta, spatii cu gradene, respectiv statii de vaporase.

La 8 luni distanta de momentul finalizarii lucrarilor, pe malurile Begai dezastrul e la el acasa. Vandalii si-au facut de cap.

Garduri rupte, cosuri de gunoi incendiate sau sparte, stalpi de iluminat rupti, lampi sparte. Din statia de vaporase de la Piata Badea Cartan boschetarii si-au facut adapost si au demontat neoanele ca sa nu-i deranjeze lumina peste noapte.

S-au montat camere video de-a lungul Canalului Bega, insa acestea sunt in zonele in care s-au amenajat pontoanele pentru vaporase.

Cu alte cuvinte, municipalitatea va cheltui alti bani din buzunarele noastre sa repare stricaciunile facute de nesimtitii orasului.

CITESTE SI: Fara miscari bruste pe malul Begai! Cine urmareste de la distanta vaporasele din Timisoara si ce ‘vedete’ a DESCOPERIT? FOTO!

Imaginile de mai jos ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim!

Va reamintim, proiectul de reabilitare a malurilor Canalului Bega a costat 42,8 milioane de lei, cu tot cu cele 7 vaporase care vor asigura candva transportul in comun pe apa.

Au fost plantati 1.709 arbori si 13.706 arbusti precum si 4.517 flori.

De asemenea, au fost amenajate 9 statii de biciclete, 22.335 mp de alei pietonale, 18.390 mp de piste de biciclete, 420 de banci, 469 de cosuri de gnoi. Mai sunt si 9 statii de vaporetto, doua rampe pentru interventii de urgenta, 14 toalete ecologice, doua pergole, 7 pontoane plutitoare, dar si copertine cu panza.

Exit mobile version