Noutati :

Cati elevi de la Liceul din Faget au fost eliminati din Bacalaureat, dupa frauda? Inspectoratul Scolar Timis nu stie, ii spune ministerul!

10 iulie, 2015 - 03:53 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Ministerul Educatiei a constatat fraude la Bacalaureat in mai multe orase ale tarii, dar si in judetul Timis, la Faget unde elevilor li s-a permis sa se consulte intre ei.

Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu a anuntat ca a dispus eliminarea din examenul de Bacalaureat in cazul a 63 de elevi de la Liceul ”Traian Vuia” din Făget, judetul Timis, dupa ce li s-a permis sa copieze in timpul sustinerii probelor scrise.

De asemenea, el a mai anuntat ca la Stei in Bihor au fost eliminati 108 candidati, iar in Piatra Neamt alti 20.

In tot acest timp, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Timis, mai exact sefa ISJ Timis, Aura Danielescu a declarat ca nu stie numarul celor eliminati si ca se va documenta in aceasta privinta.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au deschis un dosar penal si au inceput urmarirea penala fara faptuitor privind suspiciuni de fraudare a examenului de Bacalaureat in judetul Timis, la liceul din Faget, dupa ce au primit o sesizare in acest sens.

La Liceul ”Traian Vuia” din orasul Faget au sustinut bacalaureatul 176 de absolventi de liceu. Dintre acestia, 96 au promovat examenul.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor