Opinia Timisoarei

Catalin a plecat la ingeri in ziua de Craciun. Studentul din Timisoara pentru care s-au mobilizat o multime de oameni sa-l ajute pentru o operatie s-a stins

TIMISOARA. Soarta n-a mai avut rabdare cu el. Catalin Dumitru Sanda, studentul din Timisoara diagnosticat cu tumora la glanda pineala, care avea nevoie de o interventie chirurgicala, s-a stins din viata in ziua de Craciun.

Un mare iubitor de animale, tanarul era student la Universitatea de Stiintele Vietii din Timisoara si se pregatea sa devina medic veterinar.

O multime de oameni s-au mobilizat la Timisoara sa adune banii necesari pentru o operatie care poate i-ar fi putut salva viata.

Politistii Locali si reprezentantii Departamentului Cultural de la Universitate au sustinut zilele trecute un concert caritabil pentru Catalin.

CITESTE SI: Au sarit in ajutorul studentului bolnav care are nevoie urgent de o operatie. Politistii locali cu suflet mare din Timisoara au sustinut un concert si au adunat bani pentru baiat

Dumnezeu sa il ierte pe Catalin!
Sanda Cătălin Dumitru
A plecat intr-o zi sfanta, in ziua de Craciun.
Odihna vesnica, copile 🕊️„, au transmis apropiatii lui Catalin Dumitru Sanda.

În acest moment, cuvintele sunt de prisos și nu reușesc să exprime durerea.
A plecat prea devreme, lăsând în urmă tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul!

Drum lin spre îngeri, Cătălin„, a transmis si seful Politiei Locale Timisoara, Hajdu Attila.

Exit mobile version