Au sarit in ajutorul studentului bolnav care are nevoie urgent de o operatie. Politistii locali cu suflet mare din Timisoara au sustinut un concert si au adunat bani pentru baiat

TIMISOARA. Politistii locali si Akademika Banat, Departamentul Cultural din cadrul Universitatii de Stiintele Vietii, au organizat un concert caritabil in sediul de pe strada Avram Imbroane al oamenilor legii pentru a strange bani pentru o cauza nobila.

CITESTE SI: O noua seara magica. Corul Avocatilor din Timis, intr-un nou concert caritabil, la Palatul Baroc din Timisoara. Foto si video 

Agentii au sarit in ajutorul lui Catalin Dumitru Sanda, un student al Facultatii de Medicina Veterinara diagnosticat cu o tumora la glanda pineala. Tanarul are nevoie urgenta de o interventie chirurgicala.

Alaturi de Grupul vocal al Politiei Locale Timisoara au urcat pe scena Akademika Banat Chorus, Corul Music Bliss din cadrul Liceului de Arta ”Ion Vidu” Timisoara, solistii Efraim Ghiman, Rodica Paslari Cantir, Alexandra Trif, Alexandra Vanc, Aurelian Goia, Ansamblul Akademika Banat ,,Tinerii de foc” – Universitatea de Stiintele Vietii ,,Regele Mihai I” din Timisoara.

In urma evenimentului s-au strans 14.180 lei, care vor ajunge in contul tanarului aflat in suferinta. La acesti bani se adauga donatiile facute direct in contul lui Catalin.

 

Cei care doresc sa-l ajute pe tanarul student o pot face in continuare in conturile deschise la Banca Raiffeisen in lei RO50RZBR0000060005934244 și în euro RO56RZBR0000060024038895 sau la Banca Cooperatista Jiul – Targu Jiu RO37CRCOX200100000587993 pe numele Sanda Angelica Ramona.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Vai!!!Cum?!Nu ati donat pentru generatoarele ucrainienilor?!!