Noutati :

Cat valoreaza o nota de 10? Au aflat cei mai buni elevi din Timisoara!

9 septembrie, 2015 - 02:28 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Elevii din Timisoara care au reusit sa obtina nota maxima la examenele din aceasta vara au fost premiati. Patru dintre ei au luat nota 10 la Evaluarea Nationala, iar restul au primit au facut lucrari perfecte la Bacalaureat.

„Am premiat elevii de nota 10, cei care ne-au facut onoarea sa fie aici langa noi. Ne bucuram pentru ei, ne bucuram pentru rezultatele pe care le-au obtinut. Premierea s-a realizat la sediul Inspectoratului Scolar Timis, iar sumele de bani cu care au fosr recompensati sunt primite ca urmare a unei Hotarari de Guvern. Absolventii de liceu au primit cate trei mii de lei, iar absolventii de gimnaziu o mie de lei”, a declarat Aura Danielescu, inspector general al ISJ Timis.

Absolventii de gimnaziu s-au inscris deja la cele mai bune licee din Timisoara, iar cei de liceu au optat, la randul lor, sa ramana sa isi continue studiile in tara. Cei mai multi dintre elevii de 10 vor urma facultatile de Matematica-Informatica, Automatica si Calculatoare sau Medicina. Totusi, una dintre elevele care au luat nota 10 la Bac a ales sa plece in Anglia la Facultate.

„Am vrut sa vad cum este altceva, sa incerc sa ma descurc pe cont propriu. A durat cam un an toata procedura de inscriere la facultate, dar ma bucur ca am reusit”, a spus Tania Copacean, absolventa a liceului Grigore Moisil.

Iata lista elevilor din Timis care au luat nota 10 la examenele nationale:

Nota 10 la Bacalaureat:

Ardelean Simina Victoria, Liveul Pedagogic Carmen Sylva
Ciocioman Oana Roxana – Lcieul Grigore Moisil Timisoara
Ciupa Karina-Alice – Colegiul National Banatean
Condor Tudor Traian – Colegiul National Banatean
Copocean Tania-Laura – Liceul Grigore Mosil
Doncean Madalina – Colegiul National CD Loga
Grossek Oxana Daria . Liceul Teroretic Nikolaus Lenau
Marinas Georogia-Malina – Liceul Grigore Moisil
Siriantu Ana – Liceul Pedagogic Carmen Sylva

Nota 10 la Evaluarea Nationala:

Dragomir Raluca – Liceul Teoretic Grigore Mosil
Dragos Bianca Octavia – Scoala Generala nr. 16
Florescu Razvan – Scoala Generala nr. 16
Paulescu Ioana – Liceul Grigore MoisilInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Felicitari pentru premierea acestor elevi.
    Nu uitati insa ca au mai fost cativa elevi cu 9.90 si 10.La ei nu se mai gandeste nimeni? Si de ce la anumite scoli nu s-a dat niciun 10 la romană?E vorba de rivalitatea intre scoli? Ma refer la premierea elevilor de anul trecut. Fata mea a avut 10 pe linie la scoala, 9.90 la romana si 10 la mate.Si ce daca?