Noutati :

Cat de mari sunt datoriile la societatile din subordinea Primariei Timisoara

6 iulie, 2018 - 02:36 PM
Autor: Redactie      
Categorie: POLITIC
2

TIMISOARA. Vor sa stie la ce suma se ridica toate datoriile pe care le au societatile din subordinea Primariei si au formulat in acest sens o interpelare catre municipalitate.

CITESTE SI: Abonamentele pe doua linii de transport revin, la Timisoara. Cat vor costa

Consilierii locali ai PSD au cerut sa le fie comunicate situatiile pentru fiecare dintre societati.

„Constatam cu regret si profunda ingrijorare faptul ca exista grave probleme financiare cu care se confrunta de ceva vreme societatile comerciale aflate in subordinea Primariei Municipiului Timisoara: S.C. S.T.P.T. S.A., S.C. PIETE S.A., S.C. HORTICULTURA S.A, S.C. DRUMURI MUNICIPALE S.A., COLTERM S.A. in loc ca aceste probleme financiare sa se redreseze si sa permita desfasurarea activitatii in conditii de stabilitate economico-financiara, pe zi ce trece par sa se adanceasca si sa atraga dupa sine agravarea situatiei in ansamblu.

In contextul mai sus prezentat, consideram ca la baza problemelor financiare ale societatilor comerciale mai sus mentionate stau chiar datoriile pe care le are Primaria Municipiului Timisoara fata de acestea. Creantele societatilor neincasate de la P.M.T. au condus deseori la blocaje economice, cresterea dobanzii-creditor, intarzieri la plata salariilor s.a.m.d.

Ne exprimam profunda ingrijorare cu privire la comportamentul economico-financiar neadecvat al Primariei Municipiului Timisoara fata de societatile comerciale al caror actionar majoritar este chiar C.L.T. Iar daca aceasta institutie, respectiv P.M.T., nu isi rectifica politica economica mai este doar un pas pana la a se ajunge la o criza financiara acuta ce duce la situatia incapacitatii de plata.

In calitate de actionari la aceste societati, grupul consilierilor locali ai PSD Timisoara solicita ferm Primariei Municipiului Timisoara sa comunice in regim de urgenta datoriile institutiei inregistrate la data de 30.06.2018 pentru plata subventiilor sau contravaloarea serviciilor prestate de catre societatile enumerate mai sus”, se arata intr-un comunicat al consilierilor locali ai PSD.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Toate regiile cuiburi pentru curve si neamuri competenta canci

  2. Of, in loc sa avem fantana cantatoare iarasi trebuie sa cheltuiasca primaria pentru lucruri necesare si utile!