Noutati :

Cat de bine cunosc elevii timiseni Limba Romana? Iata rezultatele primei probe de Bacalaureat!

10 iunie, 2015 - 05:53 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
1

S-a tras linie dupa prima proba a Bacalaureatului! Peste 4300 de elevi au fost examinati in judetul Timis, iar dintre ei, cei mai multi au reusit sa obtina cel mai bun calificativ la proba de Competente Lingvistice in Limba Romana.

Rezultatele primei probe arata ca aroape 2700 de tineri sunt experimentati in comunicarea in limba romana, in timp ce putin peste o mie au primit calificativul „avansat”. Restul de 600 de tinerii care au trecut de prima proba a examenului au primit doar nivelul mediu de competente linvistice.

Nu au lipsit nici incidentele, chiar de la prima proba de examen. Un elev din Gataia a fost eliminat chiar in prima zi de evaluare, dupa ce a intrat in sala cu telefonul mobil in buzunar. Alti aproape 90 de tineri nu s-au prezentat la examenul oral la limba romana, ceea ce inseamna ca nu vor putea sustine nici urmatoarele probe ale Bacalaureatului.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. „600 de tinerii” şi ne dai lecţii de limba română.