Noutati :

Cat costa un spatiu la Bastion? Vezi aici preturile de pornire la licitatii!

8 noiembrie, 2010 - 12:57 PM
Autor: Alina Sabou      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

Vrei sa iti deschizi o cafenea literara, o florarie sau o cofetarie in cladirea proaspat amenajata a Bastionului „Theresia”? Trebuie sa te pregatesti sa licitezi! Consiliul Judetean Timis a stabilit pretul de pornire pentru licitatiile care vor avea loc pentru inchirierea celor peste 30 de spatii. Licitatiile vor avea loc pana la finele acestui an, spun reprezentantii CJ Timis.

La urmatoarea sedinta de plen a Consiliului Judetean se vor lua in discutie si tarifele gandite de catre directiile din institutie. Pentru o cafenea literara, o mediateca, o vinoteca sau o cofetarie deschisa in incinta Bastionului pretul de plecare pentru un metru patrat va fi de 65 de lei. Un pret mai mic s-a stabilit pentru o librarie sau o florarie – 40 de lei/mp. Acelasi pret de start in licitatie va fi pentru a amenaja o galerie de artizanat, o galerie de arta contemporana, expozitii temporare, un muzeu de instrumente muzicale, ziare si reviste vechi, un centru de arhitectura, centru de pregatire pentru tineret, o sala lectura,o sala de seminar, sala video internet, sala audio, sala de proiectie pentru vizionarea de filme sau biblioteci.
Inchirierea mansardei de la Bastion, de peste 100 m lungime, pentru evenimente speciale costa 8 lei pe ora sau 2 lei mp/zi. Viitorii chiriasi vor plati in plus 30% din pret pentru incalzirea in sistem centralizat.

Si Sala polivalenta din noul corp de cladire al Palatului Administrativ poate fi inchiriata pentru diferite evenimente, insa pretul este de 400 de lei pe ora. Acest pret este dublu fata de sala de consiliu din Palatul Administrativ, folosita pana acum pentru majoritatea intalnirilor de amploare.

Trei dintre fostii chiriasi din Bastion, clubul Zambara, Libraria Noi si un magazin de mobila isi vor continua contractele suspendate pe timpul lucrarilor, in aceleasi spatii. Tarifele vor fi insa renegociate.

„Se pregateste acum caietul de sarcini pentru licitatiile pentru spatiile de la Bastion. Nu s-a stabilit o data exacta, dar cel mai probabil se vor organiza pana la finele acestui an”, a declarat Jana Lavrits, purtatorul de cuvant al CJ Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...