Noutati :

Cat costa largirea la patru benzi a drumului spre Aeroportul Timisoara

6 martie, 2014 - 04:25 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
5

TIMISOARA. Consilierii judeteni din Timis au aprobat intr-o sedinta extraordinara largirea drumului care leaga orasul de Aeroport, la patru benzi. In acest fel va fi fluidizata circulatia rutiera. Mai ales ca drumul face legatura si cu centura de nord a orasului.

Valoarea totala a proiectului este de 3,8 milioane de euro, iar durata de realizare este de 9 luni. Teoretic, avand in vedere ca banii au fost aprobati, lucrarea ar putea incepe zilele acestea.

Consilierii judeteni spun ca largirea la patru benzi a acestui drum a fost necesara, mai ales avand in vedere ca accesele la societatile comerciale de la marginea drumului nu sunt amenajate. De asemenea, dispozitivele de scurgere si evacuare a apelor sunt intr-o stare necorespunzatoare, iar elementele de siguranta rutiera necesita revizuiri si completari.

Proiectul este unul mai vechi al Consiliului Judetean Timis, insa banii au fost mereu veriga lipsa. In acest proiect, la iesirea din aerogara urmeaza sa fie amplasat un panou de informare, iar iluminatul public va fi, de asemenea, schimbat pe acest tronson.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Domnilor consilieri,
  Sper sa gasiti resurse de finantare si pentru drumul ce leaga centura de Timisoara prin Dumbravita. Pe drumul de aeroport nu am vazut niciodata blocaje sau inundatii, insa, in Dumbravita, blocajele sunt permanente asemenea baltilor si noroiului in timpul ploilor.
  Cu consideratie,
  Un elector nemultumit.

 2. Nu sa inchis aeroportul? Cu pierderi de 10 milioane de euro sigur anul acesta intra in faliment, sau consiliul judetean dupa drum cu patru benzi face si o pista cu 6 benzi pe sens pe bani timisorenilor. Bravo

 3. Geta,tu esti tipa din intersectie?Stii de la mata ca aeroportul are 10 mil.euro,faliment?Curvo sa cu -!!!

 4. Sun de acord cu Alex. La cae avioane mai von la Timisoara, la aeoroport ajungi fara blocaje, dopuri … . Nu exista ore de varf!
  Era mai isteata ideea coborarii de pe A1 pe patu benzi si nu o coborare ci doua.

 5. Pentru dl. Bocerean. Din fericire/nefericire? aveti dreptate. Daca se termina insa autostrada A1 (portiunea granita-arad- timisoara) coborarile spre timisoara devin iminente (1 + X , X=1, 2, 3 ?), si constructia si largirea lor – ne place , nu ne place – va trebui rezolvata. Problema este ca pamanul de sub autostrada a devenit o”investitie” foarte rentabila (pentru unii).