Noutati :

Casute pe roti, in expozitie langa Biblioteca Universitatii Politehnica Timisoara

12 octombrie, 2017 - 06:40 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Facultatea de Constructii a Universitatii Politehnica Timisoara, in colaborare cu o companie de profil, invita timisorenii sa sarbatoreasca, impreuna, conceptul casutelor pe roti si traitul sustenabil.

Conceptul casutelor pe roti reprezinta un curent al libertatii si simplitatii, un trend urmat de cei care isi doresc sa traiasca altfel, in casute mobile, pe care le pot muta din oras in oras cand isi schimba serviciul, ori cand pleaca in concediu la munte sau la mare.

Vineri, 13 octombrie, incepind cu ora 9:00, pe platforma de langa Biblioteca Universitatii Politehnica Timisoara vor fi expuse doua modele de casute gata de locuit, admirat si testat. Cele doua modele sunt diferite ca design, dar ambele sunt prevazute pentru locuit permanent fiind dotate cu bucatarie, living, baie, dormitor.

„Facultatea de Constructii ofera studentilor o mare vaietate de activitati si oportunitati care sa sprijine devenirea acestora ca ingineri. Profesia de constructor inseamna, printre altele, inovatie si mobilitate, aspecte foarte bine ilustrate prin actiunea de vineri, cand toti cei interesati vor putea vedea in direct ce inseamna o casuta pe roti, in secolul XXI”, a explicat conf.dr.ing. Sorin Herban, prodecanul Facultatii de Constructii.

Echipa companiei, din care face parte si o absolventa a Facultatii de Constructii, va fi acolo pentru a raspunde la toate intrebarile si pentru a-i ajuta pe curiosi sa traiasca prima experienta tiny la maximum.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...