Noutati :

Castiga vacanta perfecta la mare: O saptamana in ‘Insula de Smarald a Greciei’ – Thassos!

10 iunie, 2014 - 09:20 PM
Autor: Anonim      
Categorie: TURISM
1

Castiga vacanta perfecta la mare:  O saptamana in ‘Insula de Smarald a Greciei’ – Thassos!

Mare de un albastru incantator, valuri limpezi, plaje imaculate si nesfarsite, flancate de maslini, briza blanda si soarele neasemuit al Greciei… Asa-i ca ti-am facut deja pofta de vacanta?

Agentia de Turism Ultramarin si opiniatimisoarei.ro te invita sa-ti faci deja bagajele! Si nu doar pentru tine, ci si pentru inca cineva drag, pentru ca sejurul sa fie unul perfect.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri in concursul organizat de Ultramarin si opiniatimisoarei.ro la care poti castiga o excursie de  7 zile, pentru doua persoane, in insula Thassos!

Ai la dispozitie 10 zile,  intre 10 si 20 iunie 2014,  sa intri pe paginile oficiale de Facebook
ale Agentiei de Turism Ultramarin si opiniatimisoarei.ro sa dai LIKE. Apoi sa trimiti un mail in care, in doar cateva randuri, sa ne povestesti cea mai grozava amintire de vacanta pe care o ai.  Ataseaza si o fotografie de vacanta, facuta de tine, cu care te mandresti. Pe adresa [email protected].

Odata incheiate cele 10 zile rezervate inscrierii, scrisorile vor fi postate pe pagina de Facebook a Agentiei de Turism Ultramarin, unde vreme de 5 zile va fi votata cea mai frumoasa dintre ele.  Scrisoarea care in cele cinci zile, intre 21 si 25 iunie, va aduna cele mai multe Like-uri va fi declarata castigatoare, iar autorul/autoarea va pleca in 1 iulie intr-o vacanta in Thassos, impreuna cu cineva drag.

Excursia oferita de Agentia de Turism Ultramarin si opiniatimisoarei.ro include transport cu autocarul si cazare 7 nopti in insula Thassos pentru doua persoane.

Citeste mai jos REGULAMENTUL DE CONCURS si inscrie-te cat mai grabnic in competitie!

In 1 iulie iti uram DRUM BUN si o vacanta senzationala! Iti tinem pumnii pentru o vara de neuitat! Mult succes!

REGULAMENTUL DE CONCURS

La acest concurs poate participa orice cetatean, cu domiciliu stabil in Timisoara sau judetul Timis. Participantii la concurs accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs.

Nu au voie sa participe la acest concurs angajatii si rudele de gradul I ale acestora, care lucreaza in redactia opiniatimisoarei.ro (SC Ripensis Media Trust SRL din Timisoara) si in cadrul Agentiei de Turism Ultramarin din Timisoara.

MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul organizat de opiniatimisoarei.ro (SC Ripensis Media Trust SRL din Timisoara) si Agentia Ultramarin se desfasoara pe parcursul lunii iunie in doua etape:

A) 10 – 20 iunie, ora 24.00, trimiterea scrisorilor pe adresa [email protected]

B) 21 – 25 iunie, ora 24.00, votarea scrisorilor postate pe pagina de Facebook Agentiei de Turism Ultramarin, prin optiunea Like la postare.

DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigator va fi desemnat automat autorul scrisorii care va aduna cele mai multe like-uri la postul ei, pana la momentul 25 iunie, ora 24.00 fix.
Concurentii au dreptul sa participe cu o singura scrisoare in competite. In mailul pe care concurentii il trimit pe adres a [email protected] este obligatoriu sa se mentioneze numele, prenumele, Codul Numeric Personal, adresa si numarul de telefon, pentru identificare.

PREMIUL

Concursul are un premiu constand dintr-o excursie de 7 zile oferita de Agentia de Turism Ultramarin din Timisoara in insula Thassos, Grecia, pentru 2 persoane.

Castigatorul va fi anuntat telefonic sa se prezinte la sediul Agentiei de Turism Ultramarin din Timisoara, cu documentele de identificare. Acesta va avea la dispozitie 2 zile, din momentul incheierii concursului, sa se prezinte pentru inmanarea biletelor de excursie.

DISPOZITII FINALE

Cei interesati sa participe la concurs sunt de acord cu prezentul Regulament.
Rezultatele, numele castigatorului si scrisoarea desemnata castigatoare a excursiei oferite de Agentia Ultramarin din Timisoara vor aparea si pe pagina de internet site-ului de stiri opiniatimisoarei.ro. De asemenea, vor fi postate imagini de la inmanarea biletelor de excursie de catre organizatori pe site-ul opiniatimisoarei.ro.

Concursul este unul perfect transparent, iar rezultatele vor putea fi consultate pe paginile de Facebook  opiniatimisoare.ro si Agentiei de Turism Ultramarin. In momentul incheierii votarii, se vor consemna rezultatele finale prin fotografierea tuturor scrisorilor, cu numarul de like-uri primite.
Ne rezervam dreptul de a elimina din concurs orice participant care este suspectat de orice tip de fraudare a concursului. Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.
Participarea la concurs presupune si implica cunoasterea, insusirea si acordul deplin cu normele prezentului Regulament si a eventualelor decizii ulterioare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. am cstigat