Noutati :

Castiga tablete si laptopuri de ultima generatie pentru scoala ta! Vezi aici cum poti face asta!

5 noiembrie, 2013 - 11:48 AM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Elevii din zece licee teoretice si tehnologice din Timisoara au ocazia sa castige, pentru scoala lor, aparatura electronica de ultima generatie, destinata dotarii unei sali de clasa ultramoderne. Concursul se desfasoara pe Facebook.

Pentru concursul organizat de o cunoscuta firma de produse electronice au fost selectate liceele: C.D. Loga, Ana Aslan, Colegiul Banatean, J.L. Calderon, N. Lenau, Gr. Moisil , Pedagogic, F.S. Nitti, precum si colegiile tehnice Emanuil Ungureanu si Henri Coanda.

Elevii claselor a X-a si a XI-a de la aceste licee trebuie sa realizeze un videoclip cu durata de doua minte, prin care sa-si promoveze scoala. Videoclipurile trebuie finalizate pana in data de 15 noiembrie, dupa care vor fi postate pe Facebook. Ponderea voturilor de pe reteaua de socializare va fi de 50% din rezultatul final, la care se va adauga nota primita de la o comisie formata din reprezentanti ai firmei care sponsorizeaza concursul si ai Inspectoratului Scolar Judetean Timis. Premiul cel mare consta in renovarea si dotarea unei sali de clasa cu laptopuri, tablete, tabla electronica si monitoare de ultima generatie.

“Sala de clasa respectiva va deveni mai mult decat un laborator performant de informatica, va fi o sala in care vor avea acces toti profesorii, indiferent de materia pe care o predau, daca vor sa sustina lectii moderne” a declarat inspectorul scolar general adjunct Francisc Halasz.

In 27 noiembrie va avea loc desemnarea castigatorilor, urmand ca la inceputul lunii decembrie sala de clasa sa fie renovata si dotata cu aparatura castigata de elevi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...