Noutati :

Castelul Peles poate fi vizitat si virtual! Pelesul si Pelisorul sunt promovate si in mediul online

9 ianuarie, 2012 - 03:22 PM
Autor: Anonim      
Categorie: TURISM
1

Muzeul National Peles, care include castelele Peles si Pelisor, isi dezvolta prezenta online odata cu lansarea unui tur virtual, a unui site in limba engleza si prin crearea unor conturi pe Facebook si pe Twitter.

In ultimul an, reprezentantii Muzeului National Peles au lucrat intens pentru ca Pelesul si Pelisorul sa se bucure de o mai mare prezenta in mediul online, fapt care duce la promovarea si atragerea de noi vizitatori ai celor doua castele.

Astfel, turul virtual le ofera vizitatorilor site-ului peles.ro, la sectiunea Exploreaza, posibilitatea de a vizualiza o serie de imagini din interiorul Pelesului, dar si de pe terasele castelului si din curtea interioara a acestuia.

„Turul virtual complet este disponibil pe DVD, contra cost, insa vizitatorii site-ului nostru pot vedea gratuit cam o treime din turul virtual complet, respectiv imagini cu 20-25 de incaperi din Peles si Pelisor”, au declarat reprezentantii Muzeului National Peles.

Pe langa turul virtual, a fost dezvoltat, la sfarsitul anului trecut, si un site in limba engleza al Muzeului National Peles (visit.peles.ro), care cuprinde, la fel ca site-ul in limba romana, informatii despre modul de vizitare a castelelor Peles si Pelisor, despre istoria si colectiile acestora, dar si o galerie foto.

Prezenta pe internet a Muzeului National Peles este completata de conturile pe Facebook si pe Twitter ale institutiei.

Fa aici un tur virtual al Castelelor Peles si Pelisor!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. 1
    da