Casnicia poate ucide! Un barbat a cazut in capcana

TIMISOARA. Daniel Corban este un bărbat obişnuit, care vine la comisariatul de poliţie să anunţe dispariţia soţiei sale. În aceeaşi zi, soţia sa revine, Daniel o întâlneşte la poliţie, însă nu o recunoaşte – femeia respectivă nu seamănă deloc cu Elisabeta, cea cu care s-a căsătorit. Lucrurile se complică în momentul în care apar martori care declară că respectiva ESTE Elisabeta. Să fie un complot împotriva lui Corban? Cu ce scop?

Marţi, 15 noiembrie, Teatrul Elisabeta din Bucureşti revine la Timişoara cu o nouă producţie –comedia poliţistă „Capcană pentru un bărbat căsătorit”, în regia lui Şerban Puiu. Spectacolul îi readuce împreună pe îndrăgiţii Lucian Ghimişi şi Alexandra Velniciuc („Boeing Boeing”, „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”, „Încurcătură la nivel înalt”), alături de Ştefan Pavel, Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Cristian Boeriu, Vlad Ianuş, Iulian Balan şi Magdalena Ţapu.

Teatrul Elisabeta i-a obişnuit pe timişoreni cu producţii de calitate, interpretate excepţional de către actori cunoscuţi din teatru şi film. Comedia poliţistă „Capcană pentru un bărbat căsătorit” va avea loc marţi, 15 noiembrie, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”. Biletele pot fi achiziţionate de la casa de bilete a teatrului sau online, pe www.TeatrulElisabeta.ro şi www.Bilet.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...