Noutati :

Casieriile si centrele de colectare ale RETIM, inchise in 1 si 8 iunie. Deseurile se vor ridica la Timisoara si in judet

30 mai, 2020 - 08:33 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Inceputul lunii iunie aduce schimbari ale programului la RETIM.

Astfel, in 1 si 8 iunie, birourile de relatii clienti si casieriile vor fi inchise, in timp ce in restul zilelor programul va fi cel obisnuit, intre orele 8 si 16.

Activitatea de colectare a deseurilor, indiferent de ce tip sunt acestea, se va desfasura dupa programul normal, chiar si in zilele libere. Programul de ridicare a deseurilor il puteti consulta pe site-ul oficial al RETIM.

In 1 si 8 iunie vor fi inchise si cele patru puncte de colectare a deseurilor voluminoase, vegetale si din constructii deschise de catre compania RETIM impreuna cu Primaria Timisoara. In restul zilelor, centrele vor fi deschise zlnic intre orele 8 si 16.

Va reamintim ca cele patru centre de colectare se afla la urmatoarele adrese.

Calea Torontalului, nr. 94
Calea Mosnitei, nr 2-4
Str. Avram Imbroane, nr 70
Pod Calea Sagului

Chiar daca incepand cu 1 iunie intra in vigoare mai multe masuri de relaxare in viata sociala, compania de salubritate ne reaminteste, si ne recomanda sa respectam regulile obligatorii de gestionare a deseurilor pe care RETIM le-a comunicat de la inceputul pandemiei de coronavirus.

RETIM ramane in contact direct cu clientii sai pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email [email protected] si pagina oficiala de Facebook.

De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numarul +40 374 885 692, de luni pana vineri, intre orele 07.00 – 19.00.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...